2777
2789
عنوان

بخاطر اسم دخترم ناراحتم میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 56 پست

اسمش هم قشنگ هم امروزیه چرا انقدربه نظرات دیگران اهمیت می دی؟ دختر شماست و هنسرت به سلیقه خودش یه اسم قشنگ براش گذاشته مقصر خودتی که رو می دی دفه دیگه ایراد گرفتن بگو اسمش از نظر ما زیباست و همین کافیه دیگه هم نمی خوام در این مورد حرفی بشنوم 

حالا اونهایی ک میگن اسم الینا بده اسم بچه های خودشون چیه؟یا میگن چ اسمی خوبهبنطرم تو باید اول رو اعت ...

بهش گفتم معنی اسمتو میدونی ینی درخشان ینی دختر باهوش یبار بهشدن گفته بود معنی اسمم دختر باهوش و درخشان چون شما هوش ندارید نمی فهمید ای دلم حال اومد

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونی که بخواد حرف مفت بزنه

همیشه حرف برای گفتن داره

اعتماد به نفس خودت پایینه 

اسم پسر من علی هست

یکی همین حرف شما رو بهم گفت

هییییچ مهم نبود برام نظرش 

نظری هم از کسی نخواسته بودم

خودت ضعف نشون دادی

اونا هم می تازونن

اسمش هم قشنگ هم امروزیه چرا انقدربه نظرات دیگران اهمیت می دی؟ دختر شماست و هنسرت به سلیقه خودش یه اس ...

حساس نیستم ولی بعضی موقع که صداش میزنن نرگس بشدت عصبانی میشم

خدایا شکرت 
2805
حساس نیستم ولی بعضی موقع که صداش میزنن نرگس بشدت عصبانی میشم

دخترت که بچه نیست. نرگس صداش می کنن جواب نده. بگه اسمم نرگس نیست. انقدر گفتن که بی زبون از اسمش بدش اومده. چه کاریه؟؟؟

دخترت که بچه نیست. نرگس صداش می کنن جواب نده. بگه اسمم نرگس نیست. انقدر گفتن که بی زبون از اسمش بدش ...

اتفاقا جوابم نمیده  شوهرم یبار عصبانی شد داد کشید ولی پرو تشریف دارن حس میکنم از حسادت زیاد

خدایا شکرت 

وقتی یه اسم دیگه صدا می زنن حتما واکنش نشون بده مودبانه ولی قاطع بگو با اینکارتون به من و پدرش بی احترامی می کنید اسم دختر من همونه که من و باباش صداش می کنیم به دخترت هم بگو اگه به اسم دیگه صدا کردن جوابشونو نده خدایی اسمش قشنگه به روز و زیبا من که واقعا می پسندم 

اره حالا خودشون به اسمایی گذاشتن تو مایه ها سکینه

دیگه یه کم داره تاپیک جلو می‌ره 

بقیه هم تعریف کردن از اسمی که شما روی بچه ات گذاشتی 

انگاری اعتماد به نفس کاذب گرفتی 

یه کم از تاپیکت بوی توهین داره بلند میشه

نه به اون نقطه ضعفی که توی فامیلت داری

نه به این اعتماد به سقف کاذبی که اینجا گرفتی

قفل کن تاپیک رو

تا بیشتر از این باعث توهین نشدی

قرار نیست خودمون رو بالا ببریم

به قیمت توهین به دیگران 

عزیزم بسیار بسیار با سلیقه و مطابق روز اسم انتخاب کردید،اسم الینا خوش آهنگ و بین المللی هست و معنای بسیار زیبایی داره،با احترام به اسم های مذهبی اما خب چون الان اسمای ایرانی و فانتزی زیاد شده الان بچه هایی که این اسم هایی که اطرافیانت میگن گذاشتن اعتماد به نفس کمی دارن تو مدرسه و این اسم ها واقعا برای دهه شصت و هفتاد بودن خودمم محدثه م اما خب حقیقت همینه،شما باید اینقدر از انتخابتون مطمئن باشید که کسی نتونه حرفی بزنه شما خودتم الان پشیمونی به حرف شوهرت گوش دادی دخترتم بچه س بزرگتر شد کلی بهتون افتخار میکنه بابت سلیقه تون

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
دیگه یه کم داره تاپیک جلو می‌ره بقیه هم تعریف کردن از اسمی که شما روی بچه ات گذاشتی انگاری اعتماد به ...

ن عزیزم یکی پرسید که اسم بچه های خودشون چیه منم گفتم اینجوریه اصلا قصد تو هین نداشتم 

خدایا شکرت