2777
2789
عنوان

بخاطر اسم دخترم ناراحتم میشه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اسم قشنگیه اتفاقا شما چرا اجازه میدید کسی درباره همچین مسئله خصوصی ای نظر بده؟

ببخشید ولی وقتی اجازه اظهار نظر میدید پس جنبه شنیدن هم داشته باشید

من باشم میگم هرکس یه سلیقه ای داره شما اسم دخترت رو با سلیقه ی  زیبای خودت بزار عزیزم

عزیزم هرکسی یه سلیقه ای داره واجازه نده کسی رو اسم بچت دخالت کنه وخیلی قاطعانه برخوردکن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

چرا اینقدر نظر دیگران برات مهمه که هشت ساله آزارت میده؟والا ما هم اسم دخترمون رو گذاشتیم رستا یکی گفت من نمیتونم صدا کنم یکی گفت این چه اسمیه یکی گفت قشنگ نیست اصلا اهمیت ندادیم مهم اینه خودمون دوست داشتیم الآنم برای همه جا افتاده

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃

کی میگه؟

هر کس گفت بهشون بگو .

اولا اسم گذاشتن کاملا سلیقه ای هست 

ثانیا به نظر من شما درکتون به سطح این اسم نمی‌رسه 

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

چرا اجازه میدی بقیه نظر بدن که هم خودت و هم دخترت ناراحت باشید؟؟؟

پس چرا من اگه یکی یه کلمه حرف اضافه بزنه، پاره ش میکنم؟؟؟؟خداییش اعصابتون رو‌ از سر راه اوردین؟؟؟

اسم به این قشنگی، چرا کسی باید اعتراض کنه به اسم  بچه تووووووو؟؟؟؟؟؟!

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

الینا که خیلی قشنگه تلفظش هم راحت و خوبه 

مشکل اطرافیانتان اینه که احتمالا اسم بچه های خودشون به روز نیست و یا حسودی می کنند یا سلیقه شون اسم‌های به روز را نمی پسنده . به دخترت بگو تو با این اسم بزرگ میشی و وارد دانشگاه میشی اون وقت می فهمی اسمت چقدر قشنگه 

2810