2777
2789
عنوان

اگ چنین اتفاقی تو خانوادتون بیفته براتون بی ابرویی محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 121 پست
متاسفم برای این زنها

نمیخوام به کسی توهین کنم، ولی فکر میکنم این خانوما، شگردشون همینه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا دعا مینویسن واسه پسرای جوون اخه مغز ندارن مگ

باور کن اصلا داداشمو درک نمیکنم.

جالبیش اینه، حدودا 2 هفته پیش، داداش کوچیکم با خانومش اومده بودن خونم، گفتن که با داداشم صحبت کردن، گفته دنبال تاریخ و مراسم واسه عقدشه....

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
اره تو خانواده ما بدهولی دیگه پسری که تا این حد خر باشه و زنی که سو استفاده گذ کاری نمیشه کردجهنم بر ...

خوشگلم اون از خدااااشه گوشش اسودس فقط شوهرش و خودس وبچه هاش چقد ساده ای اخه

من باشم خودمو میکشم کنار و بهش میگم با این ازدواج هم خوشبختیت پای خودته هم بدبختیت

ولی بدبخت شدی دیگه فراموش کن خانواده ای هم داشتی

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

حق داری عزیزم میفهمم منظورم اینه جهت حفظ آرامشتون نزارید مردم دخالت کنن نه صرفا بخاطر داداشتون

پدر مادر من ک ۷۰ یا ۸۰ سالسونه مال ده نسل قبلا مگ میشه حرف مردم مهم نباسه

دعا نیس چون پیش هزار نفر رفتیم برا طلسم

پس عاشق چیشه؟ یا خیلی خوشگله یا از لحاظ اخلاق و شخصیت حتما خیلی خوبه که دوسش داره...ظاهرش چطوره زن خوبیه؟از این مطلقه ها نیست که پسرارو از راه به در میکنن؟

2810