2777
2789
عنوان

اگ چنین اتفاقی تو خانوادتون بیفته براتون بی ابرویی محسوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2383 بازدید | 121 پست

عمیقا درکت میکنم، یه داداش دارم متولد 69 ، کارمند و موفق ، با یه خانوم تو رابطه ست که حدودا 15 سال ازش بزرگتره..یه دختر 18/19 ساله داره و یه پسر 11/12 ساله.

داداش کوچیکم کلی باهاش صحبت کرد، اصلا توجه نکرد.

من از اولم، خودمو دخالت ندادم، کلا هم باهاش قطع ارتباطم.

یعنی داداشم و خانومه رو ببینی،میگی اینا مادر و پسرن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
خیر خرجشونم با همون اقایی ک میگم مجرده

اینجوری ک خیلی بده 

البته برا خانم خوبه ها یکی پیدا شده هم مجرده 

هم شرایط خانم و پذیرفته هم خرج بچه هاشو میده😏😏😏

یکی تو آشناهای نزدیک من شرایط دقیقا عین شما

پسره آنچنانی موقیت  خوبی نداشت

چند سال اعتیاد داشت و نه کار نه درآمد نه پول هیچی 

اما خانوادش نزاشتن همجین اتفاقی بیفته

حالا  خانم تنها بود و بچه ای نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبختی اینه که عواقبش فقط مال خودش نیست و خانواده رو هم درگیر میکنه

اره خب درست میگی

پدر مادری عمری انرژی و وقت میذارن نا بچه عاقبت بخیر بشه و زندگی خوبی داشته باشه اما تهش میشه باعث ناراحتی ابدیشون

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

اینجوری ک خیلی بده البته برا خانم خوبه ها یکی پیدا شده هم مجرده هم شرایط خانم و پذیرفته هم خرج بچه ه ...

برادر من تحصیلات داره

هم سالمه وورزشی

اگ میلنگید میگفتم اره زنه ی چیز داره جمعش میکنه

عمیقا درکت میکنم، یه داداش دارم متولد 69 ، کارمند و موفق ، با یه خانوم تو رابطه ست که حدودا 15 سال ا ...

متاسفم برای این زنها

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

کلا ازدواج با کسی که قبلاً ازدواج کرده و بچه دار هست ..زندگی رو سخت تر می کنه ..اون خانم یا آقا خیلی به بچه هامون که از ازدواج قبله اهمیت میدن تا همسر فعلی شون...دیدم که میگم ..

2810