2777
2789

سلام خوبین. اگه میشه راهنمایی کنید مرسیییی

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فعلا ازصبح گزاشتم باشعله زیاد فعلا نپخته🤭🤭🤭

پسرم گیر داد ساعت ۶ب بعد گذاشتم نمیپذه . زیرشو خاموش کنم فردا دوباره بذارم خراب نمیشه؟ البته کوچیک بود

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

احتمالا فرداشب دیگه خوب پخته باشه😁

وای

احتمالا فرداشب دیگه خوب پخته باشه😁

نمیدونی چند ساعته زمانش؟

پسرم گیر داد ساعت ۶ب بعد گذاشتم نمیپذه . زیرشو خاموش کنم فردا دوباره بذارم خراب نمیشه؟ البته کوچیک ب ...

نه عزیزم. من تاموقع خوابیدن میزارم روشعله گازبمونه خواستم بخابم میزارم رو بخاری تاصبح بمونه بعد دوباره میزارمش روشعله گاز تا قشنگ بپزه و شیره بندازه. 

خداوندا تویی حامی وحاضر
نه عزیزم. من تاموقع خوابیدن میزارم روشعله گازبمونه خواستم بخابم میزارم رو بخاری تاصبح بمونه بعد دوبا ...

بیزحمت طرز پختتم بده من زیاد بلد نیستم بچه هام دوس دارن منم مجبورم بپذم خوبم نمیتونم دربیارم

نمیدونی چند ساعته زمانش؟

والله کاش میزاشتم تو زودپز. ولی زودپز وقتی شیره میندازه شستنش سخت میشه. اولینباره گزاشتم تو قابلمه. حالا اگه فردا شب آماده شد عکس میزارم تو اینجا. اگه دوست داشتی شماهم آماده شد عکسش روبزار☺️

خداوندا تویی حامی وحاضر
بیزحمت طرز پختتم بده من زیاد بلد نیستم بچه هام دوس دارن منم مجبورم بپذم خوبم نمیتونم دربیارم

من خودم خیییلی دوست دارم.  بشور پوستش و بگیر تیکه اش کن آب بریز بزار بپزه فقط یه کمی هم نمک بریز که خوشمزه بشه. خیییلی کم نمک بریز

خداوندا تویی حامی وحاضر
والله کاش میزاشتم تو زودپز. ولی زودپز وقتی شیره میندازه شستنش سخت میشه. اولینباره گزاشتم تو قابلمه. ...

باشه عزیم 😘

من خودم خیییلی دوست دارم. بشور پوستش و بگیر تیکه اش کن آب بریز بزار بپزه فقط یه کمی هم نمک بریز که ...

شیره انگور نمیزنی برا رنگش؟ 

نه خودش شیره میندازه اگه خیلی بزاری بپزی. سلیقه ای من شیره نمیزنم‌ شمادوست داری بزن☺️

ممنون عزیزم 😘