2777
2789

منم متولد ۸۲ هستم انسانی امسال میخوام دبیری بیارم 

ولی اگر فرصت ترمیم مع ل ندن باید دورش رو خط بکشم

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متولد ۸۲ هستم انسانی امسال میخوام دبیری بیارم ولی اگر فرصت ترمیم مع ل ندن باید دورش رو خط بکشم

فرصت ترمیم معدل هست 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

فرصت ترمیم معدل هست

فعلا نه براکسایی که پارسال ترمیم کزدن 

ولی احتمالا بدن خدایاااااااا خداکنه

فعلا نه براکسایی که پارسال ترمیم کزدن ولی احتمالا بدن خدایاااااااا خداکنه

پارسال ترمیم کردی؟ 

ولی مدرسه ما گفت فرصت ترمیم میدن امسال مشاورمون گفت کسایی که خراب کردن ترمیم بزنن 

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

پارسال ترمیم کردی؟ ولی مدرسه ما گفت فرصت ترمیم میدن امسال مشاورمون گفت کسایی که خراب کردن ترمیم بزنن

اره پارسال همه رو ترمیم زدم هرسال تراز معدل با سال قبلش متفاوته

اگر دوازدهم باشی میتونی ترمیم کنی اما اگر پارسا کردی امسال نمیتونی البته این برا قانونه امساله پارسالم میگفتن ولی به خاطر فشار بچه ها وپول بیشتر دوباره دادن مشاور منم میگه به احتمال زیاد میدن ولی استرس دارم کارشون معلوم نیس