2777
2789
عنوان

ناامیدی وافسردگی بعد از سقط

164 بازدید | 19 پست

سلام 

من بعد از ۶ سال و۵ انتقال ناموفق با ششمین انتقال دوقلو باردار شدم کلی ۱۳ هفته قلب یکی وایساد ودکتر پریناتالوژی گفت باید از جفت اون یکی نمونه بگیریم که ای کاش نمی‌گرفت جنین دومم سالم در اومد ولی ولی ... کلی ذوق داشتم وحس خوب وامید وآرزو برای آینده کوچولوم

ولی تو یه عصر  ۴هفته بعد از نمونه گیری که داشتم شام می  پختم یه هو با یه خونریزی خیلی وحشتناک روبه شدم خودمو سریع رسوندم بیمارستان هموگلوبین از ۱۴ اومد ۹ من تو بخش زایمان بستری کردن فرداش رفتم سونو گفتن هماتوم بزرگیه انشالله بهتر میشه

همچنان بستری بودم تا دو روز بعد تب کردم ودوباره سونو کردند گفتن خونریزی خیلی وسیعه واحتما عفونت کیسه آب رو دادن وگفتند ختم بارداری....

من دنیا رو سرم خراب شد اولش مقاومت کردم ولی گفتن هر لحظه ممکنه خودت جونت رو از دست بدی جنین هیچیش نمیشه تکونش هم حس میکردم

ومن مجبور شدم جنینی که عاشقش بودم رو صحیح وسالم از بین ببرم طبیعی سقط کنم

حالم بده خیلی بده وهیچکی درک نمیکنه

خداروشکر همسرم خیلی هوامو داره...ولی بقیه میگن خب چیزی نیست که ..جردم جوان خز دست میدن واز این حرف ها

عزیزم

چه بد🥲💔

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگن فراموشش کن تنها راهش همینه وگرنه افسردگی میگیری زندگیتو ازدست میدی بازم باردار میشی ب امید خدا   منم بعداز ۴ تا سقط برای بار پنجم باردار شدم وبا هزارتاآمپول و قرص و دارو و شیاف تا ۲۷ هفته رسوندم بازم خدا نخواست و نموند

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤

عزیزم یک اتفاق خیلی سخت بوده تا مدت ها هیچی تسکین ات نمیده الان حالت استرس بعد تروما داری به خودت سخت نگیر  خاطرات مرور نکن از متخصص کمک بگیر  به خدا توکل کن 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
درست میگن فراموشش کن تنها راهش همینه وگرنه افسردگی میگیری زندگیتو ازدست میدی بازم باردار میشی ب امید ...

ای وای عزیزم چه بد متاسفم....کاملا درکت می‌کنم....ولی من لوله فالوپام رو تو خارج رحمی از دست دادم وفقط هم‌یه نی دیگه جنین دارم

عزیزم هیچکی نمیتونه تو رو درک کنه جز خودت 

طبیعیه اما سعی کن از این حالت بیرون بیای انشالله بازم باردار میشی 

اتفاقا الان بدنت اماده تر شده 

ما داشتیم تو اطرافیان حامله نمیشدن یا سقط میشد بعد هزار  راه که رفتن و نشد  بعد که بیخیال شدن  همون وقت بدون هیچ دارویی یهویی باردار شدن و حتی بچه دوم هم خدا بهشون داد

چند مورد اطرافم اینجور شنیدم  

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
درست میگن فراموشش کن تنها راهش همینه وگرنه افسردگی میگیری زندگیتو ازدست میدی بازم باردار میشی ب امید ...

عزیزم انشالله دفعه بعد راحت و بی دردسر میشی و اینبار به خیچ قدص و امپولی نیاز نداری و سالم و راحت به دنیا میاری 

انشالله از خدا میخوام برات هم شما هم اسی به خواسته اتون برسین

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
من چون انوکسا پارین وآ اس آ میخوردم....نباید برام نمونه گیری می‌کرد اون لحظه...باید چند روز قطعش میک ...

یعنی اشتباه پزشکی بود.؟

ای وای عزیزم چه بد متاسفم....کاملا درکت می‌کنم....ولی من لوله فالوپام رو تو خارج رحمی از دست دادم وف ...

عزیزم منم بعداز افسردگی طولانی مدت ک اصلا فکرشم نمیکنی چی کشیدم ب خودم اومدم دیدم فقط دارم عمرمو جوونیمو شوهرمو تباه میکنم وگرنه دیگه اون بچه برنمیگرده توروخدا از همین امروز دیگه بهش فکرنکن اگه خدا بخواد بهمون بچه میده اگه نخواد حداقل خودمون عمرمون رو هدر ندیم مطمئن باش یک هزارم زجری ک من کشیدم رو نکشیدی ولی تهش جز افسردگی و زجر هیچی نیست

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
من چون انوکسا پارین وآ اس آ میخوردم....نباید برام نمونه گیری می‌کرد اون لحظه...باید چند روز قطعش میک ...

یعنی همون باعث سقط شد؟ من قبل مادر شدنم اگه بود میگفتم بابا بیخیال حالا مگه چیه ولی الان میفهمم و حق داری و حالت هیچ فرقی نداره با کسی که جوون از دست داده چون منن روزخای حاملگیم و میشمردم و استرس هام برای هر سونو انشالله بازم باردار میشی و صحیح و سالم بدنیاش میاری عزیزم فقط سعی کن کنار بیای تا خدای نکرده افسردگی نگیری 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
عزیزم منم بعداز افسردگی طولانی مدت ک اصلا فکرشم نمیکنی چی کشیدم ب خودم اومدم دیدم فقط دارم عمرمو جوو ...

اگه خود جنین مشکل داشت یا تو شکمم میمرد راحت تر کنار میومدم ولی حتی وقتی قرص بهم میدادن تکون می‌خورد وهیچ مشکلی نداشت حالم رو بد میکنه

2810