2777
2789

راجب عقد هم صدق میکنه؟اونموقع هم اینجوریه؟

خب ادم زیاد عقد میمونه دیر وارد مسئولیت های متاهلی و زندگی میشه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

یک امیر گردن نگیر را مشاهده میکنید

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا عقد بدتره

کلا بلاتکلیفی

هرکی یه حرفی میزنه

مسائل مالی

خونه جهیزیه

رفت و آمد

اووووو

عقدم همون متاهلیه دیگه

همینکه اسمتون بره تو شناسنامه هم یعنی شروع دردسر😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
متاهلی با آدم درست بهتر از مجردیه

ولی کو یه آدم درست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اتفاقا عقد بدترهکلا بلاتکلیفیهرکی یه حرفی میزنهمسائل مالیخونه جهیزیهرفت و آمداوووووعقدم همون متاهلیه ...

دقیقا از دهن هرکی ی چیز درمیاد

من ک الان حس میکنم مث آوارهام😂😢

رفاقت با ✨خدا✨خیلی قشنگه،رهات نمی‌کنه،حتی اگه ازت بی‌معرفتی ببینه...

نامزدی و عقد افتضاحه 

همه میگن تو الان بهترین روزاتو داری میگذرونی

ولی اصلا خوش نمیگذره 

من ری💩دم تو زندگی ک این بهترین روزاشه

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

2810