2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
اصلا اگر این تجربیات نزدیک به مرگ رو کنار بذاریم به عقل خودتون رجوع کنید واقعا ما بی هدف افریده شدیم ...

نه با هدف گذروندن یه زندگی و از سر گذروندن تجربیات مختلف و تغییر دنیا هرچند کوچیک و کم و درجهت مثبت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اگر این تجربیات نزدیک به مرگ رو کنار بذاریم به عقل خودتون رجوع کنید واقعا ما بی هدف افریده شدیم ...

ممکنه

دربرابر عظمت عالم و طولانی بودن زمان اصلا بعید نیست

در روان‌شناسی دیدن انسان به عنوان اشرف مخلوقلت نوعی از خودشیفتگی و نارسیسیسمه

ما نتیجه تصادفی و کم اهمیت قوانین حاکم بر عالم مثل ثابت های کیهانی ، قواعد فیزیکی و شیمیایی هستیم

بعدم داستان های خلقت اعم از آفرینش انسان سن عقلی بچه های چند ساله رو دارن

در حالیکه ما محصول فرگشتیم و حضور ما در عالم با چند میلیارد سال قدمت اون فقط در حد چند دقیقه آخرشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها ازتون معذرت میخوام انقدر پیام گذاشتمموضوع پایان نامه ام طلاق عاطفی هست بین خانم های ایرانیامک ...

براتون انجام دادم.

ولی اسی شما ندیدی دلیل بر انکارش نیست پارسال ی دختر از ته روستاها ک اصلا این برنامه رو ندیده بود دقیقا حضرت زهرا رو دیده بود.و دقیقا حرفهای تجربه گر ها رو میزد..مادر خودمم سی سال پیش تقریبا همچین تجربه ای داشتند ‌

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
توروخدا دست وردار الان بهت حس خفن بودن میده اینطور حرف زدن ولی بهتره توام ی کم فک کنی

من یه کم فکر کنم؟

اووف!!

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

عزیزم حدس ، تصادف و دروغ و مبالغه براتون بی معناست؟آدمایی هستن که برای معنا دادن و جهت دادن به این ت ...

شما مشکلت بی اعتقادیه مشکل اینه که کلا دنیای بعد از مرگ رو قبول نداری ولی اینکه بیمار میدونست پرستارا یه اتاق دارن که یکیشون اونجا سیگار میکشه و روی توری پنجره یه سوراخ ایجاد کرده که سیگارشو از اونجا بتکونه و خود پرستارا از شنیدن این ماجرا متعجب شده بودن نه مبالغه‌ست نه حدس و گمان

من از اسلام صحبت نمیکنما کاری به دیدن اشخاص مذهبی و ائمه و... ندارم

جهانی با این جزئیات خلق بشه و همه چیز همینجا تموم بشه؟! محاله! زندگی اصلی اونوره

بچه ها ازتون معذرت میخوام انقدر پیام گذاشتمموضوع پایان نامه ام طلاق عاطفی هست بین خانم های ایرانیامک ...

خب آدم همش و میزنه همیشه چون همیشه دوست داره همه چیز خوب باشه ..... یا من اشتباه فهمیدم

یه تجربه گری بود که حتی خصوصی ترین حرفای پرستارا رو شنیده بود و بهشون گفت و اونا تایید کردن اینا حقی ...

خب طرف نمرده بوده . چشاش بسته بوده ولی گوشاش کار میکرده . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
مستند دیدن دلیل واقعیت بودن به پدیده نیستاتفاقا این مستند ها پر از تائید های سوگیرانه و تبلیغ باور ه ...

احتمالا کره جنوبی و هند هم میخوان مردمشون رو تحت کنترل بگیرن چون تو فیلماشون خیلی از آرامش روح بعد از مرگ حرف میزنن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بابام فوت شده 

پارسال همین موقع ها 3 بار خواب دید سه تا فرشته اومدن بردنش آسمون 

ولی بهش گفتن وقتت نرسیده فعلا برگرد 

از اون ب بعد دیگه همش بیمار بود تا اینکه رفت و تنهامون گذاشت 😭😭

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

احساس انزجار بهم دست داد از دیدن این کامنت!!

چرا مرزهای اخلاق رو با دین و مذهب مخلوط می‌کنین؟

آدما تحت هر شرایطی باید به اخلاق پایبند باشن حتی در صورت نداشتن ایدئولوژی های مذهبی

در هیچ جایی از جهان به اندازه اروپا و ژاپن که محلی از باور های ایدئولوژیک نیست نظم و آرامش و رضایت از زندگی وجود نداره

شماها رو فقط باید با ترس از جهنم در مسیر درست نگه داشت

در طول تاریخ این همه به اسم خدا و به بهانه خدا و دین خون ریخته شد این اخلاقه؟ این دینه؟

من همه شون رو دیدم در حد تلویزیوناین تجربه ها سوگیرانه هست و وقتی که بخوایم چیزی رو توجیه کنیم معلوم ...

من اصلا حرف های شما رو قبول ندارم .... و به اون دنیا که زندگی جدید ماست اعتقاد دارم

من یه کم فکر کنم؟اووف!!

سقراط گفت تا بدانجا رسید دانایی من که دانستم هیچ نمیدانم.. 

فکر میکنید به نهایت علم کسی میتونه پی ببره؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
2810