2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
از یه اتاق دیگه چجوری گوشاش میشنیده

خانم بعضی از اعضای بدن تا مدت ها بعد از مرگ در حال فعالیت هستن

الزاما لحظه مرگ لحظه از کار افتادن فعالیت تمام اعضا نیست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

اصل و اساس مرگ یه چیزه بله و این هم به قول شما تجربه نزدیک به مرگه نه اصل مرگ ولی واقعا فهمیدنش اینق ...

فقط می‌تونم لبخند بزنم🌝

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میان میگن افریده نشدیم تکامله

معلومه که تکامله 

معلومخ که ما محصول فرکشتیم

فقط متوهمین توطئه علم‌ستیز زیر بار این قضیه نمیرن

احساس انزجار بهم دست داد از دیدن این کامنت!!چرا مرزهای اخلاق رو با دین و مذهب مخلوط می‌کنین؟آدما تحت ...

موزه انسان فرانسه پر از جمجه آفریقایی ها و مردم چاد هست. خود آمریکا هم بمب شیمیایی به سر هیروشیما انداخته و بمب شیمیایی به حلبچه انداخته. عراق بمب شیمیاییش کجا بود. سرخ پوستها و بومیهای استرالیا هم که از بین بردن. کدومشون مسلمون بودن؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خانم بعضی از اعضای بدن تا مدت ها بعد از مرگ در حال فعالیت هستنالزاما لحظه مرگ لحظه از کار افتادن فعا ...

نه منظورم اینه وقتی تو یه اتاق دیگس چجوری حرفای بقیه رو از چن اتاق اونورتر میشنیده مسلما قدرت شنواییش زیاد نشدع که

ما بر قلوب آنان پرده قرار دادیم که قرآن را فهم نکنند (و چون قلبشان اهل تفقه نیست گوش جان ندارند) و به کسی می‌مانند که گوش سر نداشته باشد یا گوش سرش سنگین باشد و زمانی که در مورد یگانگی خداوند از قرآن برایشان سخن می‌گویی، با نفرت پشت می‌کنند و می‌روند.

فقط می‌تونم لبخند بزنم🌝

چون چیزی برا گفتن نداری لبخند بزن. این که فکر کنی خیلی دانایی نهایت نادانی هست. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خب وقتی تجربه گر میگه روحم از بیمارستان خونه رفت و همچین حرفی میزدن برگشتم بیمارستان دو نفر تو سال ...

خانم در لحظه تجربه نزریک به مرگ فعالیت گدش ها از کار که نمی‌افته 

ممکنه حتی فرد بمیره و بازهم بعصی اعضا به کارشون ادامه بدن

حتی رشد مو و ناخن تا ماه ها ادامه داره

شنیدن گفتگوی دونفر که چیز عجیبی نیست

خانم بعضی از اعضای بدن تا مدت ها بعد از مرگ در حال فعالیت هستنالزاما لحظه مرگ لحظه از کار افتادن فعا ...

یعنی یکی رو تخت بیمارستان باشه چه جوری میشنوه  ته سالن بیمارستان چی میگن یا چند کیلومتر اون ورتر تو خونه ش چه حرفهایی میزنن

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
چون چیزی برا گفتن نداری لبخند بزن. این که فکر کنی خیلی دانایی نهایت نادانی هست.

اوهومم!!

از یه اتاق دیگه چجوری گوشاش میشنیده

اگر غلو در کار نباشه و واقعیت محض نشون داده بشه قابل طرح و جلب تماشاگر نیست . غلو درش زیاده باور نکن . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
ما بر قلوب آنان پرده قرار دادیم که قرآن را فهم نکنند (و چون قلبشان اهل تفقه نیست گوش جان ندارند) و ب ...

بله!!

دوستان با یه کافر نمیتونید بحث کنید 

بزارید با ایدئولوژی و توهم عالم بودن خودش خوش باشه 

بای

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

ما بر قلوب آنان پرده قرار دادیم که قرآن را فهم نکنند (و چون قلبشان اهل تفقه نیست گوش جان ندارند) و ب ...

به امضام نگاه کن

2810