2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

1174 بازدید | 133 پست

بچه‌ها من تاپیک پربازدید رو دیدم فیط متعجب شدم که چه‌طور حتی یه نفر به جنبه علمی مرگ نپرداخت

توجیهی که خیلیا به سراغش میرن افرادی هستن که تجربه نزدیک به مرگ (nde) دارن

⚪اولا این تجربه ها اسمشون روشونه . تجربه 《نزدیک》 به مرگ !! طبق تعریف مرگ یه فرایند یه طرفه است و اگه اتفاق بیافته بازگشتئ در کار نیست . بنابراین بین مرگ و این تجربه ها تفکیک قائل باشیم

⚪دوما این‌که بسیاری از تجربه‌گرها دروغ یا اغراق زیادی دارن . مثلا طولانی ترین تجربه ۱۷ دقیقه بوده و می‌تونه باشه ولی کسایی بودن که ددعای ۹۰ دقیقه هم داشتن

⚪سوما این تجربه ها به صورت علمی و آزمایشی قابل بازسازی و قابل توجیهن

نوع گردش خون از لوب های بالایی مغز به سمت لوب های پایینی باعث دیدن تونل نور می‌شه

به هم خوردن تعادل مایع حلزون گوش باعث احساس خروج از بدن می‌شه

کاهش اکسیژن باعث مروری بر خاطرات گذشته میشه‌به خاطر اینکه مسیر عبور خون از بخش های نزدیک به حافظه است

کسایی بودن که در آرمایشگاه بعد از احساس خروج از بدن ازشون پرسیدن که تونستین اشیای بالایی تر رو ببینین و گفتن نه

بعد هم باور های قبلی و نگاه فرد به پدیده مرگ در نوع تجربه اون موثره . چرا یه نفر از چین امام‌حسین رو نمی‌بینه؟

⚪منم بارها و بسیار برام جالب تره که زندگی بعد از مرگ وجود داشته باشه . اما به زندگی و اتمامش عمیق تر و دقیق تر نگاه کنیم و از کنار گذاشتن باورای قبلیمون نترسیم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها ازتون معذرت میخوام انقدر پیام گذاشتم

موضوع پایان نامه ام طلاق عاطفی هست بین خانم های ایرانی

امکانش هست شما در تکمیلش به من کمک کنید

از استادم یک روز دیگه مهلت گرفتم

اینجا خواهرای گلم چند نفری جواب دادن ولی هنوز خیلی به جامعه آماری نیاز دارم

بچه ها لینک پرسشنامه ام رو میزارم ولی باید تو مرورگرتون کپی کنید

آفرین خواهش می کنم اگر فقط 200 نفر خانم جواب بدن اوکی شده بچه ها خواهش می کنم ازتون 💖💔

دیروز حدود 50 نفر جواب دادن 💖

خواهشمندیم با دقت به سوالات پاسخ دهید.
لازم به توضیح است که این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند.
همچنین این پژوهش شامل 3 پرسشنامه می باشد

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان در بعد روحانی با زمان در بعد جسمانی متفاوته 

بعد هم هرکس اعتقاداتشو میبینه دیگه 

کسی که درچینه اصلا امام حسین رو نمیشناسه و امام خودشو نمیبینه 

برای چی باید ببینتش 

و شما اگه دوتا از تجربه ها رو هم شنیده باشی میفهمی توجیه علمی نداره 

کسی که بیهوشه چطور تونسته از منزل پدر و مادرش یا اتاق بغل بیمارستانش و.... اطلاعات چ آگاهی به دست بیاره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یه عده کارشونه خران گریه خر رو نعل کنن . هرچه شما حرفات علمی تر باشه برای گیریه خرها احمقانه تر جلوه میکنه چون دیدگاه‌ها متفاوته . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 
زمان در بعد روحانی با زمان در بعد جسمانی متفاوته بعد هم هرکس اعتقاداتشو میبینه دیگه کسی که درچینه اص ...

من همه شون رو دیدم در حد تلویزیون

این تجربه ها سوگیرانه هست 

و وقتی که بخوایم چیزی رو توجیه کنیم معلومه که به هر راهی برای دفاع ازش متوسل می‌شیم

اگه اصل و اساس مرگ یه چیزه باید برای همه تجربه گر ها یکسان باشه

نه اینکه نوع باور اون فرد کل محور اون تجربه باشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه گری بود که حتی خصوصی ترین حرفای پرستارا رو شنیده بود و بهشون گفت و اونا تایید کردن اینا حقیقت بعد از مرگه و مرگ پایان زندگی نیست 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

من در مورد تجربه مرگ علاقه داشتم کمی خوندم و مستند دیدم. چند نفر یهود تو تجربه مرگشون، امام ها رو دیده بودن. بعد هم کامل به اون دنیا نرفتن تا همه چیز رو ببینن. واینکه از چیزهایی گزارش دادن که قبلا خبر نداشتن و ندیده بودن. و البته به فکر ما هم از مرگ بستگی داره کسی که خدا رو نمیشناسه جور دیگه ای براش مرگ رقم میخوره. خوب همه وارد یه تونل نمیشن. شاید کلی تونل باشه. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
هستن کسایی که وقتی تو کما بودن رعتارهای اطرافیانشونو دیدن و از طرف اونا هم تایید شده این نمیتونه مرو ...

عزیزم حدس ، تصادف و دروغ و مبالغه براتون بی معناست؟

آدمایی هستن که برای معنا دادن و جهت دادن به این تجربه ها از مغلطه و اغراق دست نمی‌‌کشن

من همه شون رو دیدم در حد تلویزیوناین تجربه ها سوگیرانه هست و وقتی که بخوایم چیزی رو توجیه کنیم معلوم ...

خب شاید همون چینی که شما میگی اونم امام حسین رو ببینه ولی شناختی ازش نداره اونو نمیشناسه که بخواد بازگو کنه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
من همه شون رو دیدم در حد تلویزیوناین تجربه ها سوگیرانه هست و وقتی که بخوایم چیزی رو توجیه کنیم معلوم ...

اما به نظرم اصل و اساس مرگ فقط تو ترک این دنیا یه چیزه. خیلی متفاوت هست نحوه مردن هر کس

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

عزیزم تمام حرفاتون درست ولی خیلی چیزها واقعا دلیل علمی ندارن،من خودم با تمام وجودم با صحتِ عقل دیدم بیماری که سرطان چشم داشت و دکتر بهش گفت تا یک ماه دیگه منتظر نابینایی باش و غیرممکنه که شما چشماتو از دست ندی با علم و مدرک گفت...ولی یه مشهد رفتو برگشت الان بیست سال از اون روز میگذره و چشماش سالمه....

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
2810