2777
2789
عنوان

زندگی بعد مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 133 پست
عزیزم حدس ، تصادف و دروغ و مبالغه براتون بی معناست؟آدمایی هستن که برای معنا دادن و جهت دادن به این ت ...

توروخدا دست وردار الان بهت حس خفن بودن میده اینطور حرف زدن ولی بهتره توام ی کم فک کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من در مورد تجربه مرگ علاقه داشتم کمی خوندم و مستند دیدم. چند نفر یهود تو تجربه مرگشون، امام ها رو دی ...

خانم 

دلیلش اینه که اون مستند ها توسط کسایی تهیه شده که خودشون باوراای همسو با وجود امامت دلرن

این به دلیل تبلیغ و تایید ایدئولوژی های سیاسی هم هست

بعدم جی میگین؟

چند تا تونل نور چیه

دلیل دیدن تونل نور عبور خون از یه مجرای مخروطی در مغز هست

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

من همه شون رو دیدم در حد تلویزیوناین تجربه ها سوگیرانه هست و وقتی که بخوایم چیزی رو توجیه کنیم معلوم ...

اصل و اساس مرگ یه چیزه بله 

و این هم به قول شما تجربه نزدیک به مرگه نه اصل مرگ 

ولی واقعا فهمیدنش اینقدر سخته که هر رهبری فقط به دیدن پیروانش میره؟

برای چی امام حسین باید به دیدن کافر بره؟

تازه به دیدن خیلی از به اصطلاح شیعه های ظاهری هم نمیره چه برسه به کفار 

و شما هم توجیهی برای اطلاع از اتفاقات خیلی دور تر از محدوده جسم فرد تجربه گر نداری

لابد اونم جریان خون از بطن راست به بطن چپه مغزه😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اصلا اگر این تجربیات نزدیک به مرگ رو کنار بذاریم به عقل خودتون رجوع کنید واقعا ما بی هدف افریده شدیم ؟

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
آقای عبدالمالکی بودن یه مستند خارجی هم دراینمورد هست زندگی پس از مرگ یک واقعیته

مستند دیدن دلیل واقعیت بودن به پدیده نیست

اتفاقا این مستند ها پر از تائید های سوگیرانه و تبلیغ باور های ایدئولوژیک مذهلی حاکم بر جامعه برای کنترل اونهاست

مخصوصا وقتی توسط حاکمیت حمایت بشه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

خب وقتی تجربه گر میگه  روحم  از بیمارستان خونه رفت و همچین حرفی میزدن برگشتم بیمارستان دو نفر تو سالن روی نیمکت نشسته بودند و حرفهاشون رو فهمیدم ودقیقا هم بعد از هوشیاری اطرافیان تعجب میکنن و میگن ما این حرفها رو زدیم 

توجیه علمیش چیه؟ وقتی جسمش روی تخت هست ونمیتونه حرفهای خونه وسالن بیمارستان رو بشنوه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

موافقم منم تو اون تاپیک نظر دادم. بنظرم با نگاه اگزیستانسیال اروین یالوم خیلی زندگیمون قشنگتر میشه اینکه با این فرض پیش بریم که همین زندگی ای که توش هستم تنها و یگانه فرصت من برای بودن هست و هیچ قول و وعده وعیدی برای بعد از این زندگی رو قبول نکنم باعث‌میشه خیلی واقعی تر زندگی کنیم  از هرچیزی که دم دستمون بیاد استفاده کنیم و لذت ببریم بقول خودش اصیل زندگی کنیم 

الان میان میگن افریده نشدیم تکامله

اگه اون دنیا نبود هرکس این دنیا هرکاری دلش میخواست میکرد و دنیا پر میشد از  دزدی ها و قتل و جنایت .

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

تنها امیدم اینه اون دنیا وجود داشته باشه و بابام رو بتونم دوباره ببینم 😭😭😭😭😭😭😭

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
من همه شون رو دیدم در حد تلویزیوناین تجربه ها سوگیرانه هست و وقتی که بخوایم چیزی رو توجیه کنیم معلوم ...

نه دیگه نشد واسه همه نباید یکشکل باشه.... کسی که خوب بودِِ با کسی که فقط در دنیا بدی کرده و دلشکسته چه میدونم کلی گناه کرده تجربه مرگشون باید یکسان باشه؟

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
خانم دلیلش اینه که اون مستند ها توسط کسایی تهیه شده که خودشون باوراای همسو با وجود امامت دلرناین به ...

خب شما میخوای عقیده خودت رو به دیگران تحمیل کنی. شما هر جور دوست داری فکر و زندگی کن. در ضمن من اون مستند رو از یه یهود دیدم برای شاید 20 سال پیش بوده.شما خودت دیگران رو متهم میکنی و سو گیری داری. بعضی ها فکر میکنن خدا ضد علم هست در صورتی که خدا خود علم هست

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
2810