2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه پدر مادر خوبی داریدمنو خونه پدری راه نمیدن با اینکه‌وضع مالیشون عالیهباورتون میشه پدرم ویلا ساخته ...

پدرتون خسیسه؟ چون منم یه آدم اینجوری میشناسم خونه ۵۰۰ متری تو پاسداران داره ماشینش بنزه اما دخترش با ۵۰۰ هزار تومان پول ماهش رو طی میکنه

خیلی منی☹️

خیلی سخته 

خدا از پدر مادری که محبشتو مالشو از بچش دریغ میکنه نگذره

چقدر جلوی همسرم خورد شدم خدا میدونه

پدرم مکه میره مهمانی میده ۵۰۰ نفر میرن خونش ناهار میخورن

اما منو همسرم بریم ناراحت میشه

بخدی از ما متنفره

اتاق شخصی نداشتم که سرجاش باشه یه هال بود و آشپزخونه و یه اتاق خواب اونم که همونجوری مونده فقط یکی از کشوهای دراور مال من بود که اونم فوری بعد عروسی وسایل بقیه رفت داخلش😂

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
پدرتون خسیسه؟ چون منم یه آدم اینجوری میشناسم خونه ۵۰۰ متری تو پاسداران داره ماشینش بنزه اما دخترش با ...

نه 

همه چی برای پسرشه

چشم دیدن منو نداره

توی این ده سالی که ازدواج کردم هربار رفتم خونشون دعوام کرده

دیگه نمیرم یکسال بیشتره نرفتم

باورت میشه مثلن دوسال نمیرفتم بعد از دوسال میرفتم باهام احوالپرسی نمیکرد

اما من بازم دلم تنگ میشد میرفتم

لعنت بر پدر مادر سمی

خیلی سخته خدا از پدر مادری که محبشتو مالشو از بچش دریغ میکنه نگذرهچقدر جلوی همسرم خورد شدم خدا میدون ...

اگه جای تو باشم نمیرم جایی میرم که دوسم داشته باشند از نبودنم ناراحت شن 

خیلی سخته خدا از پدر مادری که محبشتو مالشو از بچش دریغ میکنه نگذرهچقدر جلوی همسرم خورد شدم خدا میدون ...

منم هنو دلیلشو نفهمیدم بخدا شوهرم از همممه داماداش بهتره و بیشتر احترام میذاره و خوبی میکنه دامادای دیگ گ.هم حسابش نمیکنن یا خواهرام براشون فاتحه هم نمیخونن ولی اونا شیرینن

2810