2777
2789
نمیدونم کی قراره بچه دار بشی اصلا میشه یا نهتو اقدام بودم و خبر داشت هی می پرسید چی شد منم یه سال عذ ...

عزیزم چرا باید خبر داشته باشه؟ چرا باید بهشون بگین تو اقدامیم

خودتون باعث شدین بفهمه و فکر کنه کیه که می‌تونه راجع به زندگیتون نظر بده

مادرشوهرم در کل دلسوزی هست و مهربون ولی متاسفانه زیادی رکه و یه وقتایی بی فکر حرف میزنه.من هنوز بچه نداشتم گفت فعلا بچه نیاریا من خندیدم گفتم چرا؟ گفت شما سرطان توی خون تون هست میدی به بچه(مادرم و خواهرزاده ام به خاطر سرطان فوت شدن).اصلا به روی شوهرمم نیاوردم که چقدر شکستم می ترسیدم خودشم هم عقیده باشه  سال بعدش بچه دارشدم یهو جلو همه گفت من نگران این بچه ام مریضی نداشته باشه شوهرم گفت چطور اونم همون جمله تکرار کرد شوهرم منفجر شد جوابشو داد و تمام 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چرا باید خبر داشته باشه؟ چرا باید بهشون بگین تو اقدامیمخودتون باعث شدین بفهمه و فکر کنه کیه که ...

ما قصد بچه دار شدن نداشتیم فعلا

انقدر چرت و پرت گفت ما هم گفتیم باشه بعد من داشتم میرفتم آزمایش قبل بارداری منو دید چون یه سره تو خونه ما بود😏 بعدم دیگه ول نکرد هر روز هر روز آمار گرفت 

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

ما قصد بچه دار شدن نداشتیم فعلاانقدر چرت و پرت گفت ما هم گفتیم باشه بعد من داشتم میرفتم آزمایش قبل ب ...

وای وای چقدر فضوله

مادرشوهر منم همینه همش میگه بچه بیارین بچه بیارین

ما هم قصدشو نداریم پس بچه‌ای درکار نیست😂

ازم پرسید گفتم روز..پریود هستم فکرمیکردم مثل مادرم میخواد دلسوزی کنه و هوامو داشته باشه..تصوراتم به ...

اها

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
ازم پرسید گفتم روز..پریود هستم فکرمیکردم مثل مادرم میخواد دلسوزی کنه و هوامو داشته باشه..تصوراتم به ...

نترسیدی تهمت بزنه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

شوهرم یک اخلاق خیلی بدی داشت البته الان خداروشکر ترک کرده ولی همون تایم هیچکس جز من خبر نداشت همون تایمی که حالم بد بود مادر شوهرم هم سر اینکه من نرفتم کارای کشاورزی رو بکنم به این و اون کله من رو میکرد همون وقت ها رفتم باهاش به دعوا گرفتم وسطش گفت من نمیدونستم اخلاق تو با پسرم خیلی فرق می‌کنه اخلاق پسرم خیلی خوبه . نخواستم آبروی شوهرم و اون نگاهی که مادرش بهش داره خراب بشه برای همین چیزی نگفتم ولی هیچ وقت به خاطر قضاوت کردن های بی حاش نمیبخشمش