2777
2789
عنوان

کاپ بیشعورترین مرد دنیا میرسه به شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 37 پست
دیگه داد بعم منم جواب دادم بعدش یه کلمه گفتم بیچاره مادرم نمیدونست این موقع خوابی جای شرمندگی داشت م ...

اسی زیادی منت محبت خانواده اتو سرش میزاری؟؟ ینی همیشه میکی خانواده من فلان ـخانواده من فلان؟؟ میکوبی تو سرش؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس پسر یا نامزدته؟

نه بابا دوس پسر

اینقددد ادعای عشق و عاشقی میکرد،من گفتم بدون من میمیره،الان هشت روز شد رفته بی دلیل اونم،انلاینم میشه ینی زنده ست،اما خبر من نمیگیره

خب وقتی نمیدونسته چرا حرف و گلایه الکی کردی ؟ خودت مقصر بودی

گلایه نکردم گفتم شانسش این موقع خواب بودی همین چون وقتی دید مادرمه باید خودش جواب میداد نکه بده به من خودش بیش از حد به خانوادشس حساسه

2805
نه بابا دوس پسراینقددد ادعای عشق و عاشقی میکرد،من گفتم بدون من میمیره،الان هشت روز شد رفته بی دلیل ا ...

توی تاپیکات نوشته بودی نامزدی و... به هرحال بیخیال هرچی سراغشو نگیری خودش میاد دنبالت. بزار بی توجهی تو ببینه اگر خبری نشد دیکه ادامه نده. 

دیگه داد بعم منم جواب دادم بعدش یه کلمه گفتم بیچاره مادرم نمیدونست این موقع خوابی جای شرمندگی داشت م ...

خب اگر سرما خورده بود که حق داشته خواب باشه حساسش کردی فکر کرده بیشتر از اون به خانوادت توجه میکنی شاید لحنت طوری بوده فکر کرده داری سرزنشش میکنی از من میشنوی تحت هیچ شرایطی جواب تلفن شوهرتو نده حتی اگر خودش بگه 

جمله « ببخشید نمیدونست شما خوابی» رو نباید میگفتین، باید میگفتید زنگ زدن احوال شما رو بپرسن، همین و بس. بعد طلبکار هم نمیشدن، اگه هم میشدن میتونستی محکم بگید، نمیدونستن جنابعالی این موقع روز خوابید، لااقل میخواهید بخوابید گوشیتون رو بزارین سکوت، صداش مغز ما رو نخوره!

و صحنه رو با دلخوری ترک میکردین، دبگه جواب هم نمیدادین!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
توی تاپیکات نوشته بودی نامزدی و... به هرحال بیخیال هرچی سراغشو نگیری خودش میاد دنبالت. بزار بی توجهی ...

نامزد کرده بودم بهم زدم،الان بااین دوست بودم فقط.بعد هشت روز دریغ از یک پیام؟یعنی واقعا باز ممکنه پیام بده برگرده؟مردا اینقد پروان؟روش میشه؟

نه خدا شاهده هیچ حرفی در موردشون نمیزنم

احساس کردم خسته اش کردی... بزار یه مدت تو حال خودش باشه یکمم رفت امدشو به خونه مادرت کمتر کن. زیاداصرار به امدنش نکن. خودت برو. و بیا یکمم سرسنگین شو. بفهمه ناراحت شدی... اما زیادی کشش نده... به بعضی آدما احترام نیومده بدتر هار میشن. بزار همه جیز عادی بگذره. 

خب اگر سرما خورده بود که حق داشته خواب باشه حساسش کردی فکر کرده بیشتر از اون به خانوادت توجه میکنی ش ...

نه خوب بود حالش بعدشم اتفاقا اون اینطوریه هر سری میگه اول پدر ماپرمو دوست دارم بعد تورو من بعد ازدواج فقط چسبیدم به این

احساس کردم خسته اش کردی... بزار یه مدت تو حال خودش باشه یکمم رفت امدشو به خونه مادرت کمتر کن. زیاداص ...

اتفاقا چند روز قبل خونه مادرم بودیم خودش گفت چقدر سنگ تموم میزارن

نامزد کرده بودم بهم زدم،الان بااین دوست بودم فقط.بعد هشت روز دریغ از یک پیام؟یعنی واقعا باز ممکنه پی ...

اره حتما.. لابد دنبال ولگردی هستن بعدم میاد طلبکار که تو نبودی و... بنظرم. کسی که هشت روز سراغتو نگیر دیگه اون ادم سابق نیست و ادامه هم فایده نداره. حتما دلیلی برای سردشدنش هست

جمله « ببخشید نمیدونست شما خوابی» رو نباید میگفتین، باید میگفتید زنگ زدن احوال شما رو بپرسن، همین و ...

منم گفتم بنده خدا زنگ زده بود خال تپ رو بپرسه چه میدونست خوابی که شروع کرد داد وبیداد

اتفاقا چند روز قبل خونه مادرم بودیم خودش گفت چقدر سنگ تموم میزارن

زیادی سنگ تموم گذاشتن... شایدم دلیل این حالش بی حوصلگی باشه. خودش خوب میشه. اما محبت زیادی هم باعث بی محبتی میشه هرچیزی به اندازه اش و با جنبه طرف هم سازگار باشه. البته که همسرت اسم مادرتو روی گوشی ندید از روی ناراحتی حرفی زد.. کش دادن فایده نداره

2810