2777
2789

بچه ها خیلی غیر قابل پیش بینی وبیشعوره خانوادم بیش از حد باهاش خوبن واحترام میذارن جوری که خپد بیشعورشم فهمیده بعد دیشب ساعت ۷گوشیش زنگ میخورد اینم جلو تلویزیون خوابش برده بود دخترم گفت بابا گوشیت زنگ میخوره گفت بذار انقدر زنگ بزنه تا بمیره بعد که گوشی رو دید که مادر منه گفت مامانت بیا حواب بده ...منم جواب دادم بعد گفتم بیچاره نمیدونست تو خوابی شروع کرد داد وبیداد جای شرمندگی!!

امروز روز اهدا کاپ اخلاق هست تو نی نی سایت

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اولش که ندیده مادر شماست بعدا دیده گفته بیا جواب بده

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
اگر مادرت با تو کار داشت زنگ میزد به تو میگفتی من جواب نمیدم بعدا اگه مادرت ازت میپرسید میگفتی خواب ...

دیگه داد بعم منم جواب دادم بعدش یه کلمه گفتم بیچاره مادرم نمیدونست این موقع خوابی جای شرمندگی داشت منو میخورد که ول کن کشتی منو با خانوادت ..

شاید خواب بوده از رو بیحوصلگی یچیزی پرونده،به دل نگیر،بزار کاپ رو بدم ب دوس پسر بی شعورم!ک هشت روز ش ...

دوس پسر یا نامزدته؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2810