2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همتون قشنگ و پوستاتون عالی

من پوستم عالی نیست

خوبه ، صافه، نرمه، ولی جا داره تا ب اون حد پرفکتی برسه

من روتین دارم

عزیزم خیلیا ک پوست توبی دارن روتین دارن

اتفاقا منم از ی عالمه محصول ج نگرفتم تا بالاخره محصولات مناسب پوستمو پیدا کردم

الان خداروشکر بهم ساخته و میگن پوست خوبی داری.

میخوام بگم ناامید نشو، بخدا همه همینیم، طبق ی شرایطی بهم میریزه پوستمون و ممکنه اون دهمین محصولی ک امتحان میکنیم تازه ج بده 

مثلا من صابون پوستمو خراب میکنه ولی برا خواهرم اوکیه 

و...

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اگه مشگل از پوستته یکبار حجامت کن اگه تیرس برای غلظت خون یا کبد هم هست عالیهه روتین پوستی داشته باش ...

چقد انرژی خوبی داری شما

خیلی حس خوبی از این حرفاتون گرفتم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بچها یکی بگه مرد مریض درخواست داده فکر کردم زنه قبول کرده حالا شروع به حرف زشت کرده سر صبی چطوره بلا ...

کِی درخواست داد؟

برو قسمت دوستات و بعد بزن لغو دوستی 

نی نی یار هم تگ کن اسم کاربریشو بگو ک تعلیقش کنه

من پوستم عالی نیستخوبه ، صافه، نرمه، ولی جا داره تا ب اون حد پرفکتی برسهمن روتین دارمعزیزم خیلیا ک پ ...

بهترین ضدآفتاب و فوم و کرم شب دکتر ده مدل برام نوشت خوب نشد و هی عوض کرد برام بازم نتیجه نداد از بیرون از لوازم آرایش گرفتم کرمانی که خیلیا نتیجه گرفتن رو معرفی کردن اما هیچ

2810