2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار جلسه رفتم لیزر بدتر لک شد.آخه پوست سیاه لیزر بدتر میسوزونه اصلا کاندیدای مناسبی برای لیزر نی

دستگاه مناسبی انتخاب نکردین برای لیزرتون قطعا دستگاه باید متناسب با رنگ پوست شما باشه

🥲دیدی دختر رو اول فک کردم خودشی

🥲🥲🥲

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
همتون قشنگ و پوستاتون عالی

اگه مشگل از پوستته یکبار حجامت کن اگه تیرس برای غلظت خون یا کبد هم هست عالیهه روتین پوستی داشته باش البته من روتین ندارم🤦🏻‍♀️بعدا انجام میدم ب خودت امیدوار باش از کجا معلوم شما از ما قشنگ تر نباشی؟ هیچ ادمی از خودش راضی نیس

2810