2777
2789
عنوان

یا قرااان دخترم به جور‌حرکت میکنه از درد به خودم میپیچم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 73 پست
ببین من سزارین بودم...خوش ترین روز زندگیم ‌...آنقدر هیجان دارم دوباره تجربه ش کنم...یه ذره کوچولو هم ...

یکبار سزارین شدن تجربه دارم بعد عمل افسردگی گرفتم پسرم شیر نمی‌خورد نوک سینه نداشتم حرفای بقیه رو مخم بود . 

میگم بار اینا تکرار شه دیگه میمیرم جونی برام نمونده.

وگرنه از عمل زیاد ترسی ندارم. 

ایشالاه به همین زودی دامنت دوباره سبز شه 😘

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والادخترمنم حرکاتش زباده. الان توقسمت پهلو انقدداره لگدمیزنه دندم دردگرفتهاون پایین هم تجربشودارم. ا ...

وای اره دقیقااااااا 

اصلا نمیدونم اون تو مشغول چه کاریه که پدرمو دراورده 

یه جور ضربه میزنه حس میکنم الانه که خودشم مشرف بشه بیرون😂😂😂

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
یکبار سزارین شدن تجربه دارم بعد عمل افسردگی گرفتم پسرم شیر نمی‌خورد نوک سینه نداشتم حرفای بقیه رو مخ ...

طبیعی هم همین حرفای مضخرفو داره

تو شیر نداری 

شیرت کمه

شیر خشک بده 

سینه ات فلانه ..

اوووه تا دلت بخواد من شنیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش میشد باور کن دارم زجر کش میشم

اگه بخاطر حرکتاشه من خیلی بهم فشار میومد راه میرفتم درست میشد امتحان کن .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
وای اره دقیقااااااا اصلا نمیدونم اون تو مشغول چه کاریه که پدرمو دراورده یه جور ضربه میزنه حس میکنم ا ...

دخترای شیطونی هستن فک کنم

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
طبیعی عزیزم

تجربشوقبلا داشتی؟؟ راحت بودی؟؟ با ماما ی همراه؟؟

من به دکترتاکیدکردم سز فقط امامیگم هرچی خیره

دخترای شیطونی هستن فک کنم

اخه حرکتاش ارومه 

نمیدونم چجور بگم 

با ناز و اداس قشنگگگ میفهمی اون تو یه دختره  ولی اخه چرا دردمو میارهههه انگار نیشگون میگیره گوشت و استخونمو😂😂😂

حرکت پسر هم مشخصه انگار فوتبال بازی میکنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی هم همین حرفای مضخرفو دارهتو شیر نداری شیرت کمهشیر خشک بده سینه ات فلانه ..اوووه تا دلت بخواد م ...

من شیرم زیاد بود نوک سینه نداشتم.  سورنگ گنده گیاوردن سرشو بابامو میزدن میزاشتن رو سینم میکشیدن سینم خون میومد که بلکه نوکش دراد . 

اخرش هم میگفتن تو نمیتونی به بچت شیر بدی شیرخشک کن ولی نزاشتم بااون همه درد شیر خودن دادم .پسرم شیر نیخورد من گریه میکردم فکر کن 🙃

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربشوقبلا داشتی؟؟ راحت بودی؟؟ با ماما ی همراه؟؟من به دکترتاکیدکردم سز فقط امامیگم هرچی خیره

اره عزیزم سر پسرم ...

حالا فکر کن با ده سانت باز شدن رحم سر پسرم هنوز تو لگن هم نبود خیلی عذاب کشیدم

ولی دخترم انگار عجله داره از الان سرش اومده لگن😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی عزیزم

😑بنازم خاهر طبیعی.

یاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یکبار سزارین شدن تجربه دارم بعد عمل افسردگی گرفتم پسرم شیر نمی‌خورد نوک سینه نداشتم حرفای بقیه رو مخ ...

ممنونم عزیزم خوب بعضیا تو زایمان اول این مشکلات براشون پیش میاد ولی تو زایمان دوم مدیریت میشه نترس و فقط لذت ببر اکثر کسایی که زایمان اولشون پر چالش بوده زایمان دوم عالین .من خودمم کلی درگیری مثل شما داشتم اما تجربه رفتن به بیمارستان و زایمان سراسر لذت بود

اخه حرکتاش ارومه نمیدونم چجور بگم با ناز و اداس قشنگگگ میفهمی اون تو یه دختره ولی اخه چرا دردمو میا ...

تجربه پسررو نداشتم امااین دخمل خیلی شیطنت داره. ینی بدنیا هم بیاد اینجوریه؟؟

من شیرم زیاد بود نوک سینه نداشتم. سورنگ گنده گیاوردن سرشو بابامو میزدن میزاشتن رو سینم میکشیدن سینم ...

بگردم الهی چقدر عذاب کشیدی 

عزیزم سر شیر دادن دندونات خراب نشد ؟موهات پوستت؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810