2777
2789
عنوان

یا قرااان دخترم به جور‌حرکت میکنه از درد به خودم میپیچم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 73 پست
اخه خود معجزه خداستیعنی معجزه از این بزرگتر وجود نداره.خب آدم کیف میکنه دیگه

شماها از دور کیف میکنین نمیدونین ما سر زایمان چی میکشیم😫😂😂😂😂😂

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممکن که عزیزم نمیشه بگی نیست ولی این علایم یا هر علامتی نمیشه دلیل بر بریچ بودنش باشه بچه ممکنه تا ل ...

خدا کنه نچرخه نمیخوام سزارین کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو هم درد داری از حرکتاش؟نینیت دختره؟

اره من ۴ آذر وقت عمل سزارین دارم .

انقدر بد تکون میخوره احساس میکنم استخون قفسه سینم با رون پام الان میشکنه .

اره دختره .

نمیدونم چرا تیکر بارداری پاک شده میزنم نمیاد دیگ

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
شماها از دور کیف میکنین نمیدونین ما سر زایمان چی میکشیم😫😂😂😂😂😂

نوش جونتون

😂😂😂😂😂

نتیجه این درد کشیدن ها میشه یک بچه اتیش پاره که از دور میپره بغل خاله اش

برای همین ما خاله ها از این درد کشیدن ها حمایت می‌کنیم که هی برامون بچه اتیش پاره بیارین 😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره من ۴ آذر وقت عمل سزارین دارم .انقدر بد تکون میخوره احساس میکنم استخون قفسه سینم با رون پام الان ...

فکر کنم دخترا کلا حرکاتشون اینطوریه 

عزیزم شما ذیگه راحت میشی 

من تا یه ماه باید استرس بکشم هر روز 

همه کاراتو کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نوش جونتون😂😂😂😂😂نتیجه این درد کشیدن ها میشه یک بچه اتیش پاره که از دور میپره بغل خاله اشبرای همی ...

ولی نینی من نه خاله داره نه دایی نه عمو💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فکر کنم دخترا کلا حرکاتشون اینطوریه عزیزم شما ذیگه راحت میشی من تا یه ماه باید استرس بکشم هر روز همه ...

اره تموم شدم ولی قشنگ سرویسسسسس شدم🤣

الان استرس دارم هفته دیگه این موقع باید راه بیفتم برم بیمارستان  مثل سگ میترسم 😑.

خوشبحال تو که هنوز یک ماه فرصت داری‌

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
ولی نینی من نه خاله داره نه دایی نه عمو💔

فدای سرش که نداره در عوض عمه داره.

از همه مهم تر یک مامان که جای همه کس رو براشون پر کرده 😍😍😍

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
اره تموم شدم ولی قشنگ سرویسسسسس شدم🤣الان استرس دارم هفته دیگه این موقع باید راه بیفتم برم بیمارستان ...

من باید بگم خوشبحالت که راحت میشی به این زودیا ...😫😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای سرش که نداره در عوض عمه داره.از همه مهم تر یک مامان که جای همه کس رو براشون پر کرده 😍😍😍

فدای مهربونیت عزیزم😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید بگم خوشبحالت که راحت میشی به این زودیا ...😫😂😂😂

بیا زمانمون عوض کنیم🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره تموم شدم ولی قشنگ سرویسسسسس شدم🤣الان استرس دارم هفته دیگه این موقع باید راه بیفتم برم بیمارستان ...

ببین من سزارین بودم...خوش ترین روز زندگیم ‌...آنقدر هیجان دارم دوباره تجربه ش کنم...یه ذره کوچولو هم نمی‌ترسم...دردا همه قابل تحمله نترس و لذت ببر که سیزده بدر من زایمان بود

تجربه ی زایمان داشتم عزیزم میدونم نشونه ی زایمان نیس ولی حس میکنم با این حرکتاش اخرش باعث شه کیسه اب ...

والادخترمنم حرکاتش زباده. الان توقسمت پهلو انقدداره لگدمیزنه دندم دردگرفته

اون پایین هم تجربشودارم. انگار ناخنای پاشو میاره داخل واژن همچین حسی درسته؟؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
2810