2777
2789
اره واقعا منم چیزایی اینجامیخونم ک میخوام شاخ دربیارم فک میکنن همشون دروغ میگن شبی نیس ک دعوا و خیان ...

ن بابا ببین حالا من تازه کارم پدر مادر من ۲۰ ساله باهمن تو این ۲۰ سال از وقتی ک من بودم ندیدم دعوای شدید کنن یا خیانت کنن شاید در حد یه بحث باشه ولی زیاد نه

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
مجرد نیستم ۴ سال تو رابطه بودیم که دو سالشو دیگ خانواده فهمیدن رفت و امد داشتیم ولی ن اونجوری ک بخای ...

یه ساله نامزدی؟؟😐

خوشبخت بشی عزیزم 

ولی خییییلی فرق داره خییییلی 

فرقش گفتنی نیست درک کردنیه....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

همونه هنوز نامزدی که نظرت اینه

از همون نامزدی همه چی معلوم میشه بعدم من ۵ ساله با ایشونم دیگ اگ فرق داشت الان متوجه میشدم شرایطمونم گل و بلبل نبود ک بگم اره کم بودی نکشیدیم تو کلی سختی بودیم 

مهم اینه انتخاب احساسی نداشته باشی.

و این که هر مشکلی رو نمیشه حل کرد بعضی چیزا رو میشه بعضی چیزا رو نمیشه.

امشب سریال کیمیا رو نشون می داد اون جا که به دوستش نرگس می گفت تو انتخابش اشتباه کرده و گریه می کرد دقیق یاد خودم افتادم وقتی که از همسر سابقم می خواستم جدا بشم و باید اعتراف می کردم که اشتباه کردم با وجود نارضایتی خانواده ام که گفتن الان وقت ازدواج نیست اما گوش ندادم.

انتخاب احساسی نگیرین،،دوستش دارم و دوستم داره کافی نیست،،ازدواج هم آنچنان که میگن وحشتناک نیست اما رویایی هم نیست دیگه باید واقعیت رو دید.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اره واقعا منم چیزایی اینجامیخونم ک میخوام شاخ دربیارم فک میکنن همشون دروغ میگن شبی نیس ک دعوا و خیان ...

عزیزم هیچ کدومش دروغ نیست همه زندگی ها همین شده از وقتی مجازی اومده زندگی ها از هم پاشیده مرد با یکی دیگه وقتشو میگذرونه زن با یکی دیگه اینجوری شده که از هم سرد شدن آخرش رسیده به دعوا و کتک کاری 

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

یه ساله نامزدی؟؟😐خوشبخت بشی عزیزم ولی خییییلی فرق داره خییییلی فرقش گفتنی نیست درک کردنیه....

من تقریبا ۵ ساله نامزدم فق یه ساله جشنمو گرفتم قبل اونم رفت امد داشتیم مخفی بود

ن بابا ببین حالا من تازه کارم پدر مادر من ۲۰ ساله باهمن تو این ۲۰ سال از وقتی ک من بودم ندیدم دعوای ...

والامنم همینطورنمیگم دعوانداشتیم بحث و فلان نداشتیم ولی من راضیم اززندگیم فک کنم بعضیازندگی و واسه خودشون سخت میکنن نمیدونم یاشاید گذشت ندارن ولی خب من بعضی زندگیاک اینجامیبینم و میخونم فاجعس حالاراست یادروغشو نمیدونم

عزیزم هیچ کدومش دروغ نیست همه زندگی ها همین شده از وقتی مجازی اومده زندگی ها از هم پاشیده مرد با یکی ...

شاید واقعا همو نمیخان

2810