2777
2789
بشدت بترس اینو منی میگم که سه سال همسرمو زیر نظر داشتم و یا اطمینان کامل انتخابش کردم بدون ذره ای تر ...

و منی که ۱۳ سال از زندگی مشترکم میگذره به شدت نظرت رو تایید میکنم

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

بنظر من قضیه ازدواج مثل قضیه مهاجرته

برا بعضیا مهاجرت عالیه

بعضیام نه

ازدواجم نسخه ای نیست ک برا همه بپیچیش

برا بعضیا واقعا خوبه بعضیام نه

بستگی ب هر انسانی داره ک ب چ دیدی داره نگاش میکنه

من خودم از ازدواجم راضیم 

ولی نه کسیو تشویق میکنم نه منع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هیچ کدومش دروغ نیست همه زندگی ها همین شده از وقتی مجازی اومده زندگی ها از هم پاشیده مرد با یکی ...

خداآخرعاقبت خودمون و شوهرامون و بچه هامون و بخیرکنه کاش ازمسیردرست خارج نشیم واقعا دردناکه 

والامنم همینطورنمیگم دعوانداشتیم بحث و فلان نداشتیم ولی من راضیم اززندگیم فک کنم بعضیازندگی و واسه خ ...

ن بعضیا خودشون خراب میکنن مثلا عموی من یکی از بهترین مرداس مهربون خوش اخلاق زنش همیشه باهاش دعوا داره البته اخلاق زنش خیلی بده صدای اون ساکت ترین ادمم درمیاره

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

2805
من تقریبا ۵ ساله نامزدم فق یه ساله جشنمو گرفتم قبل اونم رفت امد داشتیم مخفی بود

تا نری زیر یه سقف اصلا نمیتونی در این مورد نظر بدی 

البته با احترام....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

شاید واقعا همو نمیخان

اگه نخوان باید خیانت کنن

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

و منی که ۱۳ سال از زندگی مشترکم میگذره به شدت نظرت رو تایید میکنم

اصلا بعد عقد آدم برگاش میریزه من همسرمو انتخاب کردم چون تو محیط کار و بیرون و اجتماع میدیدم که چقدر موقر و موجه و باپرستیژه چندسال شیفتش بودم وقتی عقد کردم دیدم تو مهمانی خانوادگی حوصله نداره سلام بده  

تا نری زیر یه سقف اصلا نمیتونی در این مورد نظر بدی البته با احترام....

نمیدونم تا عقد نکرده بودم همه میگفتن تا عقد نکنی روی واقعیشو نمی‌بینی عقد کردم خیلی بهتر شد الان میگن تا عروسی نکنی البته ما باهم زندگی میکنیم هنوزم ینی زیر یه سقفیم‌ فقط بردارامم با ماعن 

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

ن بعضیا خودشون خراب میکنن مثلا عموی من یکی از بهترین مرداس مهربون خوش اخلاق زنش همیشه باهاش دعوا دار ...

بله بعضیامتاسفانه خودشونن ک زندگیشون وب تباهی میبرن واسه یه زندگی خوب تو این دوره بایدجنگید

نمیدونم تا عقد نکرده بودم همه میگفتن تا عقد نکنی روی واقعیشو نمی‌بینی عقد کردم خیلی بهتر شد الان میگ ...

خوشبخت باشی عزیز دلم 

حتما صبح یه صدقه بذار 

چشم بد دور ازتون🙏

نمیشه گفت ازدواج خوبه یا بد، ولی میشه گفت ازدواج واقعا تصمیم سختیِ و اوایلش حداقل سختی هاش بیشترِ تا قشنگی هاش، تا به یِ ثباتی برسه 

خودم خواستگار دارم خیلی به دلم نیس ولی خوبه اصن موندم که چه کنم فقط