2777
2789

اینو نوشتم ک اونایی ک قصد ازدواج دارن ولی میترسن بخونن اصلا این چیزایی ک مینویسن اینجا عادی نیست و شاید از هر ۱۰۰ نفر یه نفر اونجوری باشه ازدواج خیلی چیز قشنگیه چون یه رفیق از جنس مرد داری که همه جوره پشتته همه جوره دوست داره و عاشقته بهت عشق میورزه تو روزای بد و خوب کنارته حتی بهتر از پدر مادرته اما اینم بگم تو اینو خودت میسازیش 

نامزد من خیلی ادم عصبی بود ولی من چون ظاهر به شدت جذابی داشت کوتاه میومدم مثلا اصلا مثل اینایی نبود ک کادو بخره سوپرایز کنه لوس کنه کلا انگار با یه مرد ۶۰ ساله ازدواج کردم ولی خودم یادش دادم بهش گفتم این کار رو برام بکن دوست دارم و اینا الان خیلییی خوبه

اینو نوشتم چون همه دارن مینالن گفتم یه متن قشنگم این وسط بخونید

ببخشید طولانی شد

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یا مجردییا کمتر از ۱۰ ساله که شوهر کردی

مجرد نیستم ۴ سال تو رابطه بودیم که دو سالشو دیگ خانواده فهمیدن رفت و امد داشتیم ولی ن اونجوری ک بخایم بریم خونه هم الان یه ساله نامزدم ولی چ ربطی داره؟

یکم ترسیدن خیلی هم بد نیست بعضیا واقعا بدون فکر و صرفا بر اساس احساسات تصمیم به ازدواج میگیرن بذار ی ...

دقیقا اینم خوبه

مجرد نیستم ۴ سال تو رابطه بودیم که دو سالشو دیگ خانواده فهمیدن رفت و امد داشتیم ولی ن اونجوری ک بخای ...

همونه هنوز نامزدی که نظرت اینه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

2810