2777
2789
ارهه واقعا درست میگن طفلی بچه ها که گناه نکردن ولی حتما برات تحمل کردن این شرایط سخته نمیتونم بگم دق ...

قربونت ۲روزی که اومدبیمارستان خودم باشکم پاره میرفتم دستشویی خودم بچه رو عوض میکردم اون فقط کنارم بود چون مادرم الزایمرداره مادرشوهروخواهرشوهرم ندارم شوهروداداشم مجبوری زنگ زدن خواهرمو فرستادن هرچی گفتم من نمیخام اونم اومد امامن خودم کارامومیکردم 

قربونت ۲روزی که اومدبیمارستان خودم باشکم پاره میرفتم دستشویی خودم بچه رو عوض میکردم اون فقط کنارم بو ...

خدای من با اون وضعیتت و دردت ...

انگاری فقط میخواسته نه نگه و فقط اومده که باشه 

مثل یکی از زن عمو هام برای زایمان اون یکی دیگه زن عموم اومد

فقط وقتایی خانواده پدریم میومدن شروع میکرد از بچه مراقبت کردن و تمیز کاری و ... 

تا همه میرفتن 

اونم ول میکرد میرفت توی بیمارستان بچرخه که توی اتاق نباشه و کمک نده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدای من با اون وضعیتت و دردت ...انگاری فقط میخواسته نه نگه و فقط اومده که باشه مثل یکی از زن عمو هام ...

اره میرفت به همه.  تواتاق کمک میکرد الانم همش میگه من مریم وجمع کردم وفلان منم اصلا محلش نمیدم حتی نمیگم دروغ میگه شوهرم حرصش گرفته میگه عید بریم خونه داداشت خواهرت بگه این دفعه ضایعش میکنم توجمع منم گفتم ولش کن همه میدونن اون دروغگو

اره میرفت به همه. تواتاق کمک میکرد الانم همش میگه من مریم وجمع کردم وفلان منم اصلا محلش نمیدم حتی ن ...

کلا دروغگو ویک ادم داغونه میگه هروقت مردم میای دیدنم منم گفتم حالا هروقت مردی یکاریش میکنم

اره میرفت به همه. تواتاق کمک میکرد الانم همش میگه من مریم وجمع کردم وفلان منم اصلا محلش نمیدم حتی ن ...

اره واقعا 

دیگه وقتی شناختنش مطمئن باش کسی حرفاش رو باور نمیکنه 

همه فقط میشنون

اون بندگان خدا شوهرتون و برادرتونم که در جریانن مس دیگه اصلا نگرانی به خودت راه نده 

تو هم فقط حرفاش رو بشنو ذره ای اهمیت نده 

اره واقعا دیگه وقتی شناختنش مطمئن باش کسی حرفاش رو باور نمیکنه همه فقط میشنوناون بندگان خدا شوهرتون ...

من فقط نگامیکنم شوهرم حرصش گرفته خیلی عجب روییداره خواهرت یا به شوهرممیگه پوشک گرونه پوشک نکن دخترتو کهنه ببند مگه ماچطوری بچه بزرگ کردیم یا عیدی ۵۰تومن دادعیدی  منم برگردوندم گفتم بچه من. خاله نداره