2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8767 بازدید | 169 پست
ای جانم ممنونم از دعای خیرت نازنینمبله عزیزم همه ی اینها با گذر زمان، و بدست اوردن اگاهی ذره ذره اتف ...

سلام مامالی جون، همیشه خواننده تاپیکهاتون هستم، واقعا این تاپیک آخر عالیه ،اشک رو به چشمام آورد ، فقط یه سوالمو لطف میکنی جواب بدید ؟ وقتی خودمونو دوست داریم گاهی اوقات یه حس مبهم بد میاد سراغ آدم که نکنه دارم در حق دیگران کم لطفی میکنم و عذاب وجدان میاد سراغمون ، در صورتی که بقول شما اول شخص خودم سزاوار محبت هست ولی نمیدونم چرا گاهی اوقات یکدفعه احساس عذاب وجدان میاد سراغم که نیاید الویتو به خودم بدم، واسه این فکرا چه پیشنهادی میدید؟ 

مرسی گلم 😘😘

مامالی دوست داشتنی تاپیکتون تنها چیزی بود که نیاز داشتم تو این روزا یکی بهم بگه.. امیدوارم بتونم دوباره خودم رو دوست داشته باشم.

چقدر خوبه بودن کاربرهای باارزشی مثل شما  

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامالی جون، همیشه خواننده تاپیکهاتون هستم، واقعا این تاپیک آخر عالیه ،اشک رو به چشمام آورد ، فق ...

عزیزم

اینا تله های ذهنه

یه عمر مهرطلبانه فکر کرده و عادت کرده به اون سبک و اینجوری میخواد جلوی تغییر مقاومت کنه

وای من چرا هررررررچی میخونم سیر نمیشم از حرفات🥹😀

اگه امکانش باشه باااازم بنووویس

زیاددد بنویس 

خیلیییی احساس خوبی به آدم دست میده ...

انگار به یکی بگی چشاشو ببنده ،دستشو بگیری ببری یجای خوب نشونش بدی بگی الان باز کن،یهو یجوووری خوشحال وسوپرایز میشه که قابل توصیف نیست ....

اصلا حرفاتم مثل این روانشناسیای الکی وزرد نیست ورو هوا حرف نمیزنی ،از تههههههه دلت میگی.....

به دل میشینن.. موفق باشی عزیزم♥️😘

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
لطف داری عزیزمدرخواست دوستی رو بپذیرید

باز کردم عزیزم

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
وای من چرا هررررررچی میخونم سیر نمیشم از حرفات🥹😀اگه امکانش باشه باااازم بنووویسزیاددد بنویس خیلییی ...

جان دلم🥹❤️❤️❤️❤️

چشم عزیزم

بیشتر مینویسم

ممنونم که وقت میذارید میخونید❤️❤️❤️

جان دلم🥹❤️❤️❤️❤️چشم عزیزمبیشتر مینویسمممنونم که وقت میذارید میخونید❤️❤️❤️

مگه میشه نخوند ،تک تک تاپیکاتو از حفظم😀♥️

خیلی گلی 

مرررررسی که هستی

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
چه تاپیک خوبی الهام جانمنم چند ماهی هست که پادکست”این نقطه” رو گوش می‌کنم،تمام جملاتی رو که شما در م ...

سلام ازکجامیتونم دانلودشون کنم یااگ نرم افزارپادکستی دارتشون ممنون میشم بگی

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
عزیزمی ممنونم❤️

مامالی جان من متاسفانه دچاربی تفاوتی شدم دیگ لذت نمیبرم خوشحال نمیشم حتی ماشین خریدم بازحمت خودم همهذوق داشتن همکارا من حتی باتاخیررفتم تحویل گرفتم 

خب البته مشکلات زیادی خیلی زیاد خانوادگی و زندگی روپشت سرگذاشتم الان طوری شده یادم رفته شادی چیه خوشحالی چیه تفریح چیه اصلا نمیدونم چیاباعث خوشحالی میشخ

ی زمانی من ذوق قدم زدم زدن توبارونوداشتم بابچه هامیدوییدم تو شلوغی باخواهرزادها توخیابان بااینکه اون موق هم مشکلات دارم حس میکنم از بس تنهایی تلاش کردم برا حل مشکلاتی ک بقیه درست کردن دیگ رمقی برام نمونده زن بودنو یادم رفته 38سالمه صب میرم سرکار برمیگردم ی گوشه درازکشم بی هدف همیشه خسته اقساطمم زیاده ک خودمم مثل ی یتیم والبته توقع خانواده ایی ک هیچوقت جز بارشون زحمتشون چیزی بهم ندادن

ایناگفتم بدونی ن درد و دل و ناله چون خوشم نمیاد فقط میخوام پاشم میخوام لذت ببرم خوشحال باشم

تنهازندگی میکنم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810