2777
2789
عنوان

مامالی و بالا نگه داشتن سطح انرژی روحی

| مشاهده متن کامل بحث + 8835 بازدید | 169 پست

الهام جان ، شما کار خونه رو در روز همه شو انجام میدید ؟ 

یا هرروز یه کار ؟ 

مثلا یه روز جارو ، یه روز دستمال کشی وسایل و خونه ، یه روز تمیز کردن یخچال و بعضی وسایل بزرگ ...و شستن سرویس بهداشتی 

یا همه کارها در روز انجام میدید ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به مالی خوشگل و خوش ذات و خوب

همیشه شاد و خوش انرژی باشی عزیزم

از معدود کاربرانی هستی ک تاپیکهات حس خوب  ب ادم منتقل میکنه

ادم روراستی هستی و دوست داشتنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

عزیزم مثل همیشه بهم امید و انرژی دادی

درسته مجازیه ولی اینقدر روح نوشته هات قوی هستن ک انگار دارم عکسا رو از نزدیک میبینم و نوشته هات رو می‌شنوم....

این حال خوبی ک میدی مطمئناً بهت برمیگرده❤️

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡

من چقدر شمارو دوس دارمممم

پیج دارین؟  🥺

تاپیکاتون پر انرژی مثبته 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
2810