2777
2789
عنوان

طلا فروشه دوستمو بیرون پرت کرده از مغازه اش بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 82 پست
عزیزم میگم ک قصد خرید داشته بنده ی خدا نمیدونسته ۳۰۰ میلیون رو نمیشه از یه کارت کشید همه ی پولش تو ا ...

خب مگه نمیگی قصد خرید داشته؟ کارت میداده بکشه بقیشم فردا صبح حساب میکرده دیگه طلاهارو واسش نگه میداشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا خودم برای لباس خریدن برام پیش اومده ، 10 مدل لباس جلوم گذاشته ،وقتی پسند نکردم چپ چپ بهم نگاه می ...

واقعأ کاره خیلی زشتیه 

من خودم فروشنده بودم مشتری اومده ۲۰ مدل جنس برداشته آخرش یکیشو با رضایت کامل برداشته حتی اونی ام ک برنداشت با احترام راهی کردم فردا پس فردا برگشت خرید کرد

خب مگه نمیگی قصد خرید داشته؟ کارت میداده بکشه بقیشم فردا صبح حساب میکرده دیگه طلاهارو واسش نگه میداش ...

میگم ک اولین بارش بوده این پول تو دستش بوده همه عمرش بیشتر از ۱۰ میلیون ندیده بوده

در ضمن یارو باید محترمانه برخورد میکرده وقتی بهش بی احترامی نکردن چرا باید داد و سروصدا را بندازه

آروم میگفته بفرمایین بیرون وقتمو نگیرین

میگم ک اولین بارش بوده این پول تو دستش بوده همه عمرش بیشتر از ۱۰ میلیون ندیده بودهدر ضمن یارو باید م ...

خب مشکل اینه وقتش گرفته 😂 داد اینا نباید میزد . ولی حق داشت بیرونش کرده . ادم وقتی اطلاع درمورد موضعی نداره همیشه سوال میپرسه یا با کسی که بلده میره منم دفعه اول بلد نبودم طلا بخرم از بقیه پرسیدم بعد رفتم خریدم

واقعا برای فروش باید ب مشتری احترام گذاشت چون برخورد با مشتری باعث سود بیشتر و محبوبیت میشه

دقیییییقا

وظیفه فروشنده همینه

اما

اینجا انگار کار و وظیفه ای غیر از فروشندگی و خدمات به مشتری دارن 

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
خب مشکل اینه وقتش گرفته 😂 داد اینا نباید میزد . ولی حق داشت بیرونش کرده . ادم وقتی اطلاع درمورد موض ...

خب به هرحال عزیز دلم اون میتونست ناراحتیشو محترمانه ابراز کنه و دوستم هم وقتی دید طرف ناراحته محترمانه بگه من تا حالا انقد خرید نداشتم و یه ذره میترسم و اون اطمینان بده 

ولی وقتی پرخاش میکنه و داد میزنه و بی احترامی میکنه حتی جلوی مردم داد میزنه میگه نگهبان این خانومو بیرون کن 

یا به دوستم گفته موجودیتو نشون بده خب واقعأ رفتار هاش خیلی زشت بوده هرکی بوده کاملا از خرید منصرف می‌شده!! طرف اصلا مجال نداده دوستم فکر کنه توهین پشت توهین 

دو کلمه محترمانه صحبت میکرد

دقیییییقاوظیفه فروشنده همینهامااینجا انگار کار و وظیفه ای غیر از فروشندگی و خدمات به مشتری دارن

طرف چون طلافروش و سرمایه دار بود فک میکرد هرکاری بکنه حق با اونه 

بخدا آدم وقتی یه شال گردنی میخواد بخره حداقل ۵ دقیقه نگا میکنه دور گردنش میپیچه ببینه بهش میاد یا ن

چ برسه ۳۰۰ میلیون النگو 

تا حالا طلا نخریده اما کلا از کارت بانکی که استفاده کرده، خب باید میدونست سیصد تومن رو نمیتونه پوز جابجا کنه 

طلا فروشه فک کرده دوستت اسکولش کرده برای همین عصبی شده

وای قیمت طلا حساب کردن اونم یک ربع تمام خیلیییی رومخ من خودم تو طلافروشی کار کردم میدونم چقدر اذیت ش ...

وای عزیزم کسی که حوصله مشتری نداره در مغازشو ببنده بشینه خونه... ملت با بدبختی پول جور میکنن حالا شما یه ربع میخوای وقت بزاری که بعدشم کلی سود کنی زورت میاد؟؟!!

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
2810