2777
2789

سلام دوستان دوستم با بدبختی 300 میلیون جور کرده بود رفته بود طلا بگیره ولی خب چون تو عمرش انقد طلا نخریده بوده خودشم کسی همراش نبوده میترسیده میگ تا رفتم تو یارو نئشه مدل حرف می‌زد و هی ۲۰ مدل النگو گذاشت جلوم میگفت کدومو میپسندی میگ من فقط گفتم النگوهات کدوم وره نگاه کنم ولی اون همه رو گذاشت رو میز میگه آخره سر موقع حساب کردن ( یعنی تقریبا بعده ده دقیقه ؛ یه ربع ) ک سایز النگو و تعدادش و وزنش رو محاسبه کردن و توافق کردن موقع خرید یهو طلا فروشه برمیگرده میگ عه همه ی ۳۰۰ میلیون تو کارتته نمیشه که ۳۰۰ میلیون رو یکجا کشید 

بذار همون اندازه ای ک میشه بکشم بهت النگو بدم بقیه اشو فردا بیا بگیر ببر!!! میگ منم دستپاچه شدم ترسیدم فردا طلا گرون شه نتونم بقیه اشم بگیرم  تو دستم لنگه ب لنگه شن گقتم بذار همه رو فردا میام میگیرم میگه تا اینو گقتم طلا فروشه گم مونده بود بگیره بزنتم به زور کارتمو گرفته بود ک بکشه 

میگه هی میگفتم خب فردا میام اون میگفت نه باید بدی بکشم 

میگ منم حس بدی گرفتم حس کردم میخواد بهم بندازه گقتم حق با شماست از مغازه اومدم بیرون که یهو طلا فروشه داد و فریاد ک گمشو از مغازه ام بیرون اصلا موجودیتو نشون بده ببینم پول داری میگ موجودیمو نشون دادم داد زده تو پاساژ نگهبان این خانومو بیرون کن 

بنظرتون مشکل از دوستم بود یا طلا فروشه؟

اینم بگم دوستم با بدبختی ۳۰۰ میلیون رو جور کرده تا حالا طلا نخریده بود از ترس این ک یوقت سرش کلا نره دیده طلا فروشه اصرار داره همین الان هرچی داری بکش فردا میای طلاهاتو ببری نخریده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پتوجه نشوم چرا نشده امروز کل پولو بکشه و طلاهارو ببره‌؟چه فرقی با فردا داره؟

بابا ۳۰۰ میلیون تو حسابش بوده 

۱۰ تا النگو پسندیده بوده بخره 

بعد یهو طلافروشه برمیگرده میگ ۳۰۰ میلیون رو با کارت بانکی نمیشه کشید فک کنم بالای ۱۰۰ میلیون نمیشه تو روز کشید 

طلا فروشه میگفته امروز هرچی پول داری رو بده به من 

فاکتور بدم فردا بیا طلاهاتو ببر

طلا فروشه شعور نداشته ، اگه اصلا آدم از کسی هم خوشش نیاد می‌تونه محترمانه بیرونش کنه

نه اصلا شبیه معتادا بوده

نمیدونم شایدم شديدا اون روز پول نیاز داشته چون دوستم میگ من فقط گفتم النگوهات کدوم ورن ۲۰ مدل النگو گذاشت رو میز ک تو دربایستی بیافتم بخرم ازش

من پتوجه نشوم چرا نشده امروز کل پولو بکشه و طلاهارو ببره‌؟چه فرقی با فردا داره؟

اخه تو روز از یه کارت بیشتر از پنجاه نمیشه ،با چند تا کارت صد میشه بکشه فک کنم واس همین گفته

وای قیمت طلا حساب کردن اونم یک ربع تمام خیلیییی رومخ من خودم تو طلافروشی کار کردم میدونم چقدر اذیت ش ...

عزیزم میگم ک قصد خرید داشته بنده ی خدا نمیدونسته ۳۰۰ میلیون رو نمیشه از یه کارت کشید همه ی پولش تو اون کارت بوده بعد طلا فروشه هم به زور کارت رو گرفته بوده می‌کشیده سمت خودش بدون اجازه

نه اصلا شبیه معتادا بودهنمیدونم شایدم شديدا اون روز پول نیاز داشته چون دوستم میگ من فقط گفتم النگوها ...

برا خودم برای لباس خریدن برام پیش اومده ، 10 مدل لباس جلوم گذاشته ،وقتی پسند نکردم چپ چپ بهم نگاه میکرد ، بعضی ها مشتری رو برای یکبار می خوان 

2810