2777
2789
عنوان

چرا حذف قند تاثیری نداشت برام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 74 پست
هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری روغن میخواد ، البته من اکثرا تخم مرغ بصورت آبپز و بدون نون میخوردم ( روش ...

ناهار ها چی میخوردی؟میتونم صبجها یه تست جو بخورم با ناهار و شام نخورم؟کتلت و گوکو چه طور میپختی؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام بگو صبحها چی بخورم؟۳ تا تخم مرغ خیلیه؛ماهار چی بخورم؟نان پروتیینی کجا داره؟

س تا تخم مرغ کجاش خیلیع باید مصرف پروتینو ببری بالا

نان پروتینی همه ی سوپرمارکتای بزرگ دارن

فقط حق نداری روزی بیشتر از دو برش بخوری

سویقم نخور اکثرا ارد میزنن توش

روزی پنج تا دونه هم ی میان وعده بادوم خام بخور یا بادوم زمینی

ناهار ها چی میخوردی؟میتونم صبجها یه تست جو بخورم با ناهار و شام نخورم؟کتلت و گوکو چه طور میپختی؟

الان یه پیجی برات میفرستم که طرز تهیه انواع نون و کیک سالم یاد دادهه ، من چون متوجه شدم بدنم به گلوتن حساسیت داره گندم و جو رو حذف کردم ، کتلت و کوکو اگه هوس کنم ماهی یبار بود در کنارشم برنج میخوردم ( تابه نچسب داشته باشی روغن کمی برای پخت نیاز داری )

من استپ وزنی شده بودم و با رژیم کالری شماری پایین نمی یومدم با حذف کربوهیدرات نان. برنج حبوبات قند ...

فقط حذف همین ۳تا؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اگه پروتیین کم بخوری  ن تنها عضله نمیسازی بلکه میسوزونی ب جای خوش هیکل شدن بد هیکل میشی

من شده روزایی که ورزش میکنم ده تا سفیده تخم مرغم خوردم 

هر تخم مرغ کامل شیش کرم پروتین داره

روزایی که ورزش میکنی باید تا صد گرم پروتین بخوری

زمان طلایی بعد ورزشت نیم ساعته 

از دیقه پایان ورزشت تا نیم ساعت وقت داری پروتیین مصرف کنی  دقیقا میشه عضله

بعد ورزش چهارتا سفیده تخم مرغ بایذ بخوری

یا ۱۵۰ گرم سینه مرغ

یا ۲۰۰ گرم ماهی 

یا ی کاسه عدسی

نطرت راجع به فستینگ چیه؟

فست برای خانما اصلا مناسب نیست من انجام دادم با اینکه وزن کم کردم ولی سیکل هورمونام و ب طبع پریودیم ریخت بهم .... فقط سعی کن از ۹ شب به بعد چیزی نخوری ( غذا منظورمه ) 

عزیزمممممم دیگه میخای وزن کم کنی نباید پنیر بخوری که اگه خیلی هوس کردی پنیر لاکتیکی کم چرب با ی برش ...

قند خون رو بالا ببره چی میشه عزیزم؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤