2777
2789
عنوان

چرا حذف قند تاثیری نداشت برام😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 74 پست
اینهمه میگفتن قند حذف کردیم لاغر شدیم بدون رژیم.همش دروغدیگه باید یه ذره تاثیرو میداشت یعنی چی

تاثیر داره اتفاقا.  اونم خیلییی.تو یه جای کارو اشتباه رفتی.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من استپ وزنی شده بودم و با رژیم کالری شماری پایین نمی یومدم با حذف کربوهیدرات نان. برنج حبوبات قند ...

اصن برنج و حبوبات حذف نکن به مرور بدنت آسیب میبینه ،  من خودم ۵ ماه اصلاح سبک بودم و ۱۰ کیلو کم کردم با حذف هر چیزی که با قند مصنوعی و آرد سفید درست شدهه  ، در کنارش ورزش مقاومتی داشتن خیلی تاثیر داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبحها پنیر رو لای چی بزاریم بخوریم؟

عزیزمممممم دیگه میخای وزن کم کنی نباید پنیر بخوری که اگه خیلی هوس کردی پنیر لاکتیکی کم چرب با ی برش نون جو یا نون پروتینی

صبحانه ها سعی کن س تا تخم مرغ کامل بخوری

یا ی کاسه عدسی

یا ی کاسه خوراک لوبیا

یا انواع املت و نیمرو بدوووون نون

یا چند قاشق کره بادام زمینی با نون پروتینی 

صبحارو اصلااا با چیز شیرین شروع نکن حتی شیرینی طبیعی مثل  خرما و شیره با وجود طبیعی بودن قند خونو بالا میبره ، حواست ب شیرینیای طبیعی باشه و با اغاز روز شروعش نکن مثلا خرمارو میان وعده عصر بخور 

من همیشه دنبال رژیم بودم و دغدغم بود 

الان خطای یازده شکمم معلومه و واقعا لذت میبرم

عزیزمممممم دیگه میخای وزن کم کنی نباید پنیر بخوری که اگه خیلی هوس کردی پنیر لاکتیکی کم چرب با ی برش ...

برام بگو صبحها چی بخورم؟۳ تا تخم مرغ خیلیه؛ماهار چی بخورم؟نان پروتیینی کجا داره؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عزیزمممممم دیگه میخای وزن کم کنی نباید پنیر بخوری که اگه خیلی هوس کردی پنیر لاکتیکی کم چرب با ی برش ...

منم لبنیات حذف کردم ولی پنیر کاتیچ میتونه توی خونه درست کنه برای مصرفش ( اینو برای کسایی میگم که نمیتونن کامل لبنیات حذف کنن ) 

روغن نیمرو چه قدی باشه؟

هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری روغن میخواد ، البته من اکثرا تخم مرغ بصورت آبپز و بدون نون میخوردم ( روش هم سیاهدانه و فلفل سیاه میریختم ) در کنارشم فلفل دلمه ای حتما بخور