2777
2789
عنوان

بدم میا از قیافم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 35 پست
اسی منم همینو احساس و دارم عکس بزارم؟

اره

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشگلی کههه عزیزم نگاه چشم و ابروت بکن چه خوشگله

مرسی 🤍 چشات قشنگ میینن 

ولی خب مداد زدم آخه بدون مداد خیلی بدجورن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
2805
ممنم مث اسیم یکی طبیعیم و یکی با جزعی ارایش بدون فیل ترن کاش خودمونو باور کنیم💔

وای تو ک خیلی نازییی

🥲😍مرسیی اسی جونم چشات زیبا دیدد ی سوال منظور از ناز چی هست خیلی دوس داشتم بدونم خیلیا میگن بم ناز� ...

قربونت بشم 🤍 دوست داشتنی و تودل برو و بانمک😍

توضیح میدم تو این پست دوست داشتید نگاه کنید و گوش کنید

من خودم بشخصه از یکی چیزای تو زندگی هیچوقت ازش ناراضی نبودم چهرم بود خب چرا؟

چونکه چهره چیزی نیست که خودت ساخته باشی

اول مربوط به ژنتیک هست و چیزیه که خدا برات ساخته 

و این ماییم که یکیو خوشگل میکنیم یکیو زشتـ

کسی نه خوشگله نه زشت این ذهنیت خودمون که ظاهر و درون خودمونو میسازه اول از همه رو اعتماد بنفستون کار کنید من از وقتی اعتماد بنفسم بالا بردم روز به روز از چهرم رضایت بهتری پیدا کردم خودتون دوست داشته باشید از زندگی و از چهرتون لذت ببرید این مهم خودتون هستید نه کس دیگه ای

و مورد دوم بنظر من تغییر ایجاد کردن تو چهره اصلا چیز بدی نیست من خودم بشخصه بینیم عمل کردم

خب برید فیشیال به ابروهاتون رسیدگی کنید دوست دارید بینیتون عمل کنید

دیگه این روزا چیزی نیست که بخواید بخاطرش خودتون اذیت کنید دخترای خوب 😍

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

❤خدانکنه عزیزم😘❤️‍💕مرسیی جیگر یکی دیگه از عکسامم بزارم ببینی شبیه خودم هست منم حساس شدم

بزا عزیزم

2810