2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

من هفته ۱۱هستم همچنان درگیرم

ببین قرص ناویدوکسین ببین اثر میکنه روت؟

من اینم اثر نکرد دیگه خودم ۳روزی یبار سرم میزنم توش سوزن اندانسترون میریزم،دکترم گفت اشکال نداره البته برا دخترمم میزدم 

من از استفراغ زیاد میفتم لکه بینی دیگه

..........
من هفته ۱۱هستم همچنان درگیرمببین قرص ناویدوکسین ببین اثر میکنه روت؟من اینم اثر نکرد دیگه خودم ۳روزی ...

وااایییی مثلا الان یه چیزی خوردی وقتی دهنت خالیه انگار معدت خالیه انگار داره میاد بالا اوق میزنی ..اندوسترون چیه؟من باید برم دکتر 

اولش زیاده کم کم حالت بهتر و بدنت سازگار میشهمن سیرابی میخوردم. لیموترش بو میکردم. نصفه شب‌ نون خشک ...

من یهو اوق میزنم معدم یه جوری میشه مدام باید انگار یه چیزی بخورم ریز ریز و تو دهنم باشه نباشه استفراغ 

من یهو اوق میزنم معدم یه جوری میشه مدام باید انگار یه چیزی بخورم ریز ریز و تو دهنم باشه نباشه استفرا ...

ریز ریز خوردن بهتره اتفاقا نباید معده ات خالی بمونه

میتونی قرص ضد تهوع اندسترون یا دمیترون به تجویز پزشک استفاده کنی اما من نخوردم سعی کردم با چیزاییکه حالم بهتر میشد حالت تهوعم رفع کنم

2810