aricaramel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3386 عنوان دوبار درماه پریود شدم😭😭😭😭 60 بازدید | 3 پست من سیکلم ۲۸ روزه س قرص مدرکسی پروژسترون میخوردم الان بعد دوهفته باز پریود شدم دلم بچه میخواد آخه چقدر خوشحال بودم دقیقا روز تخمک گذاریم باز پریود شدم الہی؛گرتوهمراهمنباشیوایِمن 1403/08/26 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12670 ایرادنداره مشکلت چیه نمیشه؟ مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
aricaramel مدیر استارتر عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 3386 ایرادنداره مشکلت چیه نمیشه؟ ۸ ماهه ازدواج کردم الہی؛گرتوهمراهمنباشیوایِمن
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12670 ۸ ماهه ازدواج کردم اووووهنوزکه چیزی نشده این دفعه شوهرتم ببریه آزمایش بده مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید