2777
2789
عنوان

کی میاد رژیممممم پانزده روزه بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 46 پست
روش خاصی داشتی؟یا همین یدفه ترک کردی

روشی نداشتم ما چون تو فامیل دیابتی خیلی داشتیم پدر خودمم جونی میگه خیلی میخورده فکر کن مثلامیگه این بطری زمزم مشکیا روزی دو سه تا الان همونم کلی مشکل درست کرد براش بعدم تو فامیل نمونه اینجوری خیلی داشتیم منم عبرت گرفتم گفتم نمیارزه به این همه ضرر

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نوشابه نمیخورم کلا عادت ندارم بش..من چون همش خونه ام چاق شدم ساسزم دو بود الان ۴شده

من چاقیم بخاطر مصرف زیاد شیرینی نه نوشابه ها ولی ازین پفک و بستنی و اینا وحشتناک میخورم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

سلام من رژیم فستم،من اصلا تنقلات نمیخورم نه اینکه دوست نداشته باشما اتفاقا عاشقشم ولی سس و نوشابه نمیخرم که نخورم مگر اینکه مهمان داشته باشم یا اگه برم مهمونی شوک میدم به خودم و میخورم که خوب خیلی کم پیش میاد،الانم ۱۶ ساعت مایعات میخورم ۸ ساعت آزادم البته آزادیمم مشروطه غذاهای کم حجم و رژیمی و طبیعی میخورم

سلام من رژیم فستم،من اصلا تنقلات نمیخورم نه اینکه دوست نداشته باشما اتفاقا عاشقشم ولی سس و نوشابه نم ...

آفرین همینجوری خوبه❤️

سلام

سلام عزیزم من وزن کردم قدم ۱۵۵ هست وزنمم ۷۷ کیلو ۱۷ کیلو اضافه وزن دارم و شب منتظر شما و دوستان هستم برای اینکه بیاید بگید اولین روز رژیم چجوری گذشت

سخت نیست بخدا میارزه فکر کن ۵ کیلو فقط تو دو هفته

منم میخام فقط بگو جکار کنم

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

منم میخام فقط بگو جکار کنم

سلام عزیزم فقط کافیه شرایط اول و در تاپیک بخونی شرایط سختی نداره باید تنقلات و کامل حذف کنی روغن غذاهات و بشدت پایین بیاری و همون غذاهای قبل و فقط به نسبت چند برابر کمتر مصرف کنی مثلا بجای یک کفگیر برنج ۳ قاشق بخوری خورشت و بجای یک کاسه دو قاشق و اینجوری فست فود و سوسیس و کالباسم کلا تعطیه دیگه

2810