2777
2789
عنوان

بی دردی اپیدورال یا سزارین

212 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

من بارداری دوممه و از وقتی فهمیدم باردارم مدام ترس و استرس دارم

چون سر بچه اولم خیلی درد کشیدم و اذیت شدم و الان ترس بی نهایت دارم درحدی که گریه میکنم

اونایی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن که زایمان طبیعی دوم چجوریه دردش کمتراز اولیه راحت تره ?

و اینکه من که استانه تحملم کمه سزارین کنم بهتره یا طبیعی با اپیدورال ?

سزارین بعدش درد داری باید کمکی داشته باشی بچه رو نگه داره ولی طبیعی قبلش درد داری بعدش میتونی خودت کاراتو انجام بدی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون طبیعی بودی سزنمیکنن مگراینکه واقعانتونی طبیعی زایمان کنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

دردش کمتره عزیزم

از بیمارستان بخواه بی حسی بزنن برات، منبا 7 سانت بی‌حسی زدن به سرُمم خواب بودم بیدار شدم دخترم کنارم بود

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
سزارین بعدش درد داری باید کمکی داشته باشی بچه رو نگه داره ولی طبیعی قبلش درد داری بعدش میتونی خودت ک ...

درداش در چه حدیه? کمک که دارم مادرشوهرم واقعا کمک میکنه هم به خودم هم نگه داری بچه

منم این دغدغه رو دارم میگن طبیعی با اپیدورال درد ندارع یعنی درست میگن؟

من اپیدورال شدم فقط تو خونه یه کم دردای اولو کشیدم وقتی رفتم بیمارستان اپیدورال شدم دیگ هیچ دردی نبود فقط طولانی شد زایمانم خسته شدم و اینک بچه تو کانال گیر کرده بود دنیا نمیومد حالا نمیذونم کم کاری دکترم بود ک بالا سرم نبود یا واقعا بخاطر اپیدورال

درداش در چه حدیه? کمک که دارم مادرشوهرم واقعا کمک میکنه هم به خودم هم نگه داری بچه

دردش در حد پریودیه من با شیاف اوکی میشدم ولی کارامو مامانم انجام میداد

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
طببعی؟؟؟؟چطوری تو خواب زایمان کردین

آره گلم طبیعی بود

خودمم نمیدونم و چیزی از زایمان و بخیه ها متوجه نشدم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
2810