2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دعا نویسی چیزی ولی از علائمش میشه به احساس سنگینی کردن توی محیط توهم زدن بد آوردن پشت سر هم به تعداد ...

اینجور نمیشه فهمید چون علائمش با علائمش بیماری های اعصاب و روان یکیه ادم نمیدونه علت کجاس

الله امشبو العفو

من ی تایمی خیلی خودم و شوهرم میریزیم بهم...بعد ب تایمی عالی میشیم....اون زمانایی که میریزیم بهم،کم م ...

من کلا روانی شدم همش تو خودمم حتی قرصی شدم

الله امشبو العفو

همین ک هر کاری کنی حل نشه تو خونتون دعوا زیاد بشه

اصن ترس بی خودی دارم ترس وحشت دارم از ادما نمیتونم تو چشماشون نگا کنم حس میکنم حمله میکنن بهم

الله امشبو العفو

اینجور نمیشه فهمید چون علائمش با علائمش بیماری های اعصاب و روان یکیه ادم نمیدونه علت کجاس

دعا نویسی چیزی پس بیارین اگه فکر می‌کنید اینطوری نمیشه

موکل طرف بهتون بگه چیزی هست یا نه

عزیزم مشکلات پی در پی ۳ مدلهیکی بخاطر طل،سمیوقتایی بخاطر اعصاب و روان و ارتعاش و پاکسازییه وقتی طرف ...

ربطی نداره ابجی ما تا نخایم از ماورا چیزی ازیتمون نمیکنه روانی شدن دو علت داره یا پزشکی ارثی یا ماورائی که من حس مسکنم مشکلم ماورائی چون قرص میخورم ولی نمیتونم فکر کنم چون به یه سیدی گفتم گفتش طلسمت کردن گوش و چشم زبونتو بستن 

الله امشبو العفو

اصن ترس بی خودی دارم ترس وحشت دارم از ادما نمیتونم تو چشماشون نگا کنم حس میکنم حمله میکنن بهم

افکار خودکشی داشتن یکی از علائمشه

احتمالا چاکرای ریشه‌ات هم مشکل شدید داره

یه چن روز روزی یکساعت بدون کفش تو طبیعت قدم بزن اگه نبود برو تو پارک رو چمنا

بعد اون حس ترست میره اعتماد به نفس پیدا میکنی دلت قرص میشه

حتما امتحانش کن نتیجشو ببین حتی اگه دعا و طلسم داشته باشی

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟              

افکار خودکشی داشتن یکی از علائمشهاحتمالا چاکرای ریشه‌ات هم مشکل شدید دارهیه چن روز روزی یکساعت بدون ...

حس میکنم دعا و طلسم باشه چون زمین گیرم کرده جنون دارم 

الله امشبو العفو

2810