2777
2789
عنوان

خیییلی استرس دارم برا امشب

306 بازدید | 41 پست

امشب قراره با یکی دیگ آشنا شدم ی پسر دیک برا ازدواج و اینا . 

ترس دارم از نپسندیده شدن 

با اینکه هر بار میگم خب بدرک نخادت 

ولی نمیتونم همیشه ی استرسی تو وجودم هست اینطور مواقع . 

میترسم ک نخانم

بالاخره کاربریمو جدا کردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی نخوانت:( چرا اینجوری میگی خودت چرا خودتو تحقیر میکنی

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

تو باید بله بگی به اون

بعدم با ترفند و میکاپ دخترونه و اسموتی ک اومده همه قشنگ میشن عمل هم کرده باشی ک اعتماد به نفست اصلا کم نمیاد

یه دست لباس شلوار و کفش دخترونه بپوش 

ضد آفتاب و کرم پودر یا کرم سفید کننده بزن

موهات هم فر کن با یه تینت ملایم روی گونه ات بزن حله دیگه  

خیلی توی آراسته بودن و اعتماد به نفست تاثیر داره 

ابتدایی ترین ملاک زندگی اینه که دونفر همو ببینن و پسند کنن ، اینکه ایشون یا شما نظر دیگه ای داشته باشه، استرس و ناراحتی نداره ، و دنیا به آخر نمیرسه ، بدون استرس و با اعتماد به نفس برین پیشوازشون ، موفق باشی

چقدر بده که اطلاع نمیدن و مارو منتظر میذارن

همچی خوب پیش رفت و اون بهم گفت اگه خوشت اومد بیشتر اشنا میشیم و اینا از جلسات بعدی و اینده حرف میزد

حتی شبش که اومدم زنداداشش پیام داد نظرت چیه؟ منم گفتم اوکیه فعلا بهتر بیشتر اشنا شیم 

ولی پسره هنوز زنگ و پیام نداده

با این دید برو جلو که طرف ازت خوشش نمیاد و فقط برای تفریح میخوای بری ،جلسه اول زیاد مهم نی ،صرفا ظاه ...

خب همون دیگه . کسی ک ناراخت نمیشه اخلاقش نپسندن. از این ناراخت میشه ک طاهرش نپسندن

بالاخره کاربریمو جدا کردم