2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

147 بازدید | 12 پست

دیروز خواهرش رو گفته نهار برن اونجا بعد خونه نبود رفته بود بیرون پدر شوهرم زنگ زد بیاین شما هم ..ما هم خاستیم بریم اما گفتم نکنهِِ غذاش کم باشه صب کردیم خودش اومد زنگ بزنیم بپرسیم ..بهمون گفت برادر شوهرتم گفتم بیان اما سرما خوردگی دارن بچه تو هم کوچیک 

جالبه کرونا گرفتن ازمون قایم کردن یا مریض بودن اومدن پیش نوازد اینجور جاها اهمیت نمیدن

مطمئنم غذاش کم نبود چون برادر شوهرم اینا غذاشان زیاده همیشه هم زیاد میزانه 

خیلی پشیمون به حرف پدر شوهرم خودم رو کوچیک کردم..شوهرم گفت زنگ نزن من گفتم حالا بابات ناراحت میشه

بدتر از اون واسه این پشیمون پنج شنبه زنگ زدم برای امشب دعوتشان گردم الان میدونم با مادر شوهرم چطور رفتار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما خودت نرفتید، مگه پدرشوهرت دعوتتون نکرد. برادر شوهرت بدون اینکه فکر کنه غذا هست یا نه قبول کرد، ولی شما به دلیل اون ادب و با فکر بودنت قبول نکردی.

ادمای مثل شما به خاطر اینکه به فکر دیگرانند این چیزا را خیلی میبینند. حالا هم اگه خیلی ناراحت هستی همین ماجرا را به مادر شوهرت بگو به خوبی. 

عزیزم شما خودت نرفتید، مگه پدرشوهرت دعوتتون نکرد. برادر شوهرت بدون اینکه فکر کنه غذا هست یا نه قبول ...

ااخاخه پدر شوهرم واسه خودش خیلی دعوت میکنه خوشم نمیوممد سرم رو بندازم پایین برم اونجا

عزیزم شما خودت نرفتید، مگه پدرشوهرت دعوتتون نکرد. برادر شوهرت بدون اینکه فکر کنه غذا هست یا نه قبول ...

بعدم هم خودش به برادر شوهرم زنگ میزنه ...مطمئنم دروغ میگه چون میدونه حساسم ایکجوریگفت

ااخاخه پدر شوهرم واسه خودش خیلی دعوت میکنه خوشم نمیوممد سرم رو بندازم پایین برم اونجا

پدرشوهرت خیلی دوستت داشته دعوتت کرده عزیزم. میدونم ادم ناراحت میشه از این اخلاقها. ولی شما فکر کن پدرشوهرت دیروز ظهر دوست داشته شما و شوهرت اونحا باشید و فقط به شما زنگ زده. اتفاقا باید به احترام پدر شوهرت میرفتید.‌قدرش را بدونید، خیلی پدرشوهرا عزیزند. شما هم امشب یا هر وقت زمان مناسب بود جلوی پدرشوهرت به مادرشوهرت به خوبی بگو و بگو ناراحت شدی. حرفت را درست بزن، چون نزنی کینه میشه و خودت اذیت میشی. دفعه ی دیگه هم اگه واقعا دلت بود مهمونی را برو و اصلا فکر کم بودن غذا و کی دعوتم کرده نباش. چون به نظر من پدرشوهر دعوت کنه ادم باید خوشحالتر بشه.

چرا همیشه برادر شوهر و جاری در الویتن؟ یه باز پدرشوهرم گردو و مرغ آورد گفت فسنجون کن بخوریم منم به مادرشوهم زنگزدم امشب دیرمیشه برای فردا میذارم اونم گفت آره فردا درست کن بیاین اینجا به برادرشوهرت ایناهم میگم بیان دور هم باشیم منم از یخچال یه بسته مرغ برداشتم گفتم کم نیاد فرداش غذارو برداشتیم رفتیم خونه شون دیدیم خونه نیستن زنگزدم گفت امشب جاریت کارداشت نمیتونست بیاد فردا میان شماهم فردا بیاین ماهم غذارو گذاشتیم خونه شون برگشتیم فرداش هرچقدر منتظر موندم خبری نشد چون تو یه حیاطیم میدیم کل خاندانو  دعوت کرده آخرشب دیدیم یه کاسه خورشت آورد بدون گوشت داددستم گفت دیدم مهمونم زیاده بگمم بهتون خوش نمیگذره دیگه گفتم بهتون نگم بیا اینو برنج بذار یکمم مرغ آبپزکن بریزتوش بخورین نووش جونتون