2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتند بچهاتون چیشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 46 پست
بچه تا هفت سالگی قانونا پیش مادرش میمونه بعد از اونم بچه هات پافشاری کنن پیشت میمونن

مطمعنی نمیخام این ریسک رو بکنم و نتونم بگیرمشون 

چون وضع مالی شوهرم خیلی خیلی از من بهتره 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر توانایی مالی دارید و میتونید بچه رونگه دارید حضانت بگیر و گرنه باید بسپاری به پدرشون.کاری که خوا ...

نتونست بچشو بگیره؟

چطور دلت میاد تنهاش ن بزاری و بری، هر چند تا هفت سالگی با خودت هستن دادگاه میدهولی هر جور میتونی کنا ...

واقعا دادگاه میده؟؟

خیلی دوست دارم با خودم ببرمشون ولی نمیخام از یه طرف هم ریسک کنم و درخواست طلاق بودم و یهو دادگاه بچها رو نده

نه نتونست الان بچه ها رو نمیبینه.پدرشون اجازه نمیده.اذیت میکنهبچه ها هم از خواهرم متنفر شدن.همش بهش ...

🫠💔منم از همین میترسم

واقعا دادگاه میده؟؟خیلی دوست دارم با خودم ببرمشون ولی نمیخام از یه طرف هم ریسک کنم و درخواست طلاق بو ...

سلام مشکل شوهرت چیه 

اگر میتونی بیخیال شوهر بشو فقط از وضع مالیش استفاده کن

نه نتونست الان بچه ها رو نمیبینه.پدرشون اجازه نمیده.اذیت میکنهبچه ها هم از خواهرم متنفر شدن.همش بهش ...

عزیزم خواهرت ازدواج کرد؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
🫠💔منم از همین میترسم

الان ک دختراش بزرگ شدن با من درددل میکنن میگن خاله مامانمون باعث دربدریمون شد.درحالی ک پدره هم مقصر بود.همش توقع صبوری از مادره داشتن

یه نصیحت دلسوزانه اگر مطمئنی بعد از طلاق زندگیت عالی و بهتر میشه طلاق بگیر .اگر فکر میکنی بازم قراره سختی بکشی بمون کنار بچه هات همین سختی رو تحمل کنی بهتره

2810