2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتند بچهاتون چیشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 46 پست
سلام مشکل شوهرت چیه اگر میتونی بیخیال شوهر بشو فقط از وضع مالیش استفاده کن

مادر شوهرم با اینکه طبقه بالامون خونش رو چیده و همه چیش تکمیلی نمیره اونجا زندگی کنه  خیلی خستم    همش با ماست دوتا نوه دیگه هم داره که بزرگشون می‌کنه شبا مادر شوهرم جاشو میندازه کنار ما  میان کنار ما میخابن  

شوهرم وقتی مامانش هست انگار اصلا منو نمی‌بینه حتی باهاش حرفم بزنم جواب نمیده وقتی مامانش نیست خیلی باهم خوبیم

یکسره جلو  مامانش باهام دعوا داره تحقیر کتک  

از سرکار میاد سلام میدم جواب نمیده ولی میشینه با مادرش صحبت می‌کنه بگو بخند 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان یک ساله مجدد ازدواج کرده .ولی بازم کارش گریه س واسه دختراش...

عزیزم ببخش زیادسوال میپرسم همسرالانش بچه داره یامجردبود؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
۷ ماهه دوساله

تو رو خدا ازشون جدا نشو

بچه ب مادر احتیاج داره هیچی جاشو نمیگیره

تب کنه کی بالا سرشه؟

کی تر و خشک و تمیزشون میکنه کی بهشون مث خودت غذا میده

از وقت مدرسه رفتنشون هم نگم ... ک بدون مادر واقعا بچه هیچه

عزیزم بچه هاتو ول نکن، خودت میگی حسرت پدر و مادر داشتن داری، پس بچه هاتو خواهشا ول نکن نرو، همه زندگی ها یه ایراداتی داره، همه مرد ها هم ایراداتی دارن

با محبت کردن به شوهرت بکشون طرف خودت، جوابشو نده تو عصبانیت، با زبون نرم  صحبت کن، بزار بیاد سمت تو

مادر شوهرم با اینکه طبقه بالامون خونش رو چیده و همه چیش تکمیلی نمیره اونجا زندگی کنه خیلی خستم ه ...

عزیزم جدی با شوهرت صحبت کن یه بزرگتر رو واسطه کن ،چقدر شرایطتت سخته به شخصه اصلا نمیتونم تحمل کنم،منم اوایل ازدواج مادرشوهرم فوت شدن،بابای همسرم میخاست با ما زندگی کنه شوهرم قبول نکرد

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

تقریبا همه تاپیکاتو خوندم خانوادت کجان ؟ چرا ازشون کمک نمیگیری ؟ شوهرت تورو تنها گیر اورده فک میکنه بخاطر بچه هات هیچ وقت ترکش نمیکنی پررو شده مادر شوهرم که واویلا

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
مادر شوهرم با اینکه طبقه بالامون خونش رو چیده و همه چیش تکمیلی نمیره اونجا زندگی کنه خیلی خستم ه ...

منم مادرشوهرم زمین گیره ۴ ساله پیشمه...خون م تو شیشه س...ولی هیچ چاره ای جز پذیرش این مسئله ندارم

یه دختر بزرگ داره که عاشق خواهرمه...البته نسبت فامیلی داریم میشه گفت...و ازدوجشون کاملا سنتی بوده

خداروشکرانشااله خوشبخت بشن منم دوتابچه زیر۳سال دارم شوهرم حضانتش روقبول کردندادیعنی بهم خودشم طلاق گرفت  منم همش عذاب وجدان دارم راجع بهشون 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️

اگه شوهرت معتاده دست بزن داره خرجی نمیده واقعاسختته پوعذابی دلیل جداییت میتونه باشه ولی بچه ننه بودن واینادلیل خوبی نیست که دوتاطفل معصوم آلاخون والاخون بشن چقدرتوهمین سایت تلپیک میزنن فلانی مادرنداره مادرش طلاق گرفته بچش درعذابه نهایت میفتن زیردست نامادری دیگه خودت تاته خط وبرو

بگو مادر میخوای من برم بالا تو کلا بمون خونه ما😐😐

عزیزم همون شوهرت هم داره زندگی خوب داشتن رو از خودش دریغ میکنه

تو بخاطر بچه هات صبر کن

ب خدا بسپار

خودش برات درست میکنه

تقریبا همه تاپیکاتو خوندم خانوادت کجان ؟ چرا ازشون کمک نمیگیری ؟ شوهرت تورو تنها گیر اورده فک میکنه ...

خانواده ندارم 

یکسالم بود پدر مادرم جدا شدن

تا چهار سالگی پیش مامانم بزرگ شدم 

اونم ولم کرد رفت 

بابای مامانم منو تنها بزرگ کرد تا ۱۲ سالگی 

بعدش فوت کرد مامانم منو برد 

منم بخاطر اینکه پیش مامانم نباشم بیشتر ازدواج کردم 

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
خانواده ندارم یکسالم بود پدر مادرم جدا شدنتا چهار سالگی پیش مامانم بزرگ شدم اونم ولم کرد رفت بابای م ...

خیلی ناراحت شدم ... درخاست طلاق بدی پسرت تا دوسالگی دخترت تا هفت سالگی میتونن پیشت بمونن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
2810