2777
2789
نه عزیزم.ما هم تو سفر خریدیم.شما تصور کن یه چیزی شبیه بربریِ گرد.ولی خیلی تردتر و خوشمزه تره.خالیشم ...

دانشجوی شاهرود بودم 😍

بربری کرده رو میگی دیگه؟؟؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
جدی؟ پس ما ک رژیمیم چ نونی بخوریم؟

بهترین نون سنگکه یا اگه دسترسی دارید نون سنتی که آرد سبوس دار داره و خمیرش هم ور  اومده باشه.نونهای سفید صنعتی مواد مغذیش خیلی کمه و کالریش بالا.برای معده و گوارش هم خوب نیست.

جیبمون که میرسه ولی خیلی زوره ماهی ۱ خورده ایی بدی برای نون

واقع خیلی زیاده و اصلا توجیهی نداره.ذائقتونو عوض کنید.حداقل بعضی روزا تست بگیرید.اینو بابت ی چیز مفیدتر هزینه کنید حداقل ی خوراکی ارزشمند بگیرید.

وای دلم خواست

شرمنده😅

ایشالا یبار بری نوش جان کنید♥️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
دانشجوی شاهرود بودم 😍بربری کرده رو میگی دیگه؟؟؟

نونواییه تابلو زده بود نان روغنی محلی.آره شبیه بربری گرد بود.

دو سه سال نشون کرده بودیم ،راحت بودیم.

بعد چند سال رفتیم دیدیم جمع کرده.تو‌‌مسیرمون هم دیگه پیدا نکردیم🥴🥺

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️