2777
2789

واقعا چرا ☹️🤕

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

خرافات اینایی ک باور دارن

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

استغفرالله اصلا اینجور نیست
گاهی انسان انقدر درد رو دلش هست که دوست داره ببینه این مشکلات کی و چطور حل میشن و خیلی از این حس ششمی هامیگن به خدا توکل کنید و با توکل به خدا حل میشه

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

چون دیگه نمیدونیم باید از کی کمک بخواهیم واسه چیزهایی که بهشون نرسیدیم ....

یه جور دلخوشی الکی ...

خیلی جالبه حس‌شون رو هم میخوان بگن صد بار باید منت بکشی و سوال بپرسی آخرشم جواب نمیدن یا چرت و پرت میگن ...

واقعا درک نمی کنم.

حس ششم بیا. تو رو خدا بیا. خیلی واجبه بیا. موضوع مرگ و زندگیه.

بعد اصلا نمی دونه طرف کیه. ممکنه یه بچه ی دوازده ساله باشه. حرفشو قبول می کنه!  فکر می کنم این آدم تو زندگیش چطوری تصمیم می گیره؟ بر اساس حرف این و اون؟ چون مشخصه از فکر و منطقش استفاده نمی کنه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
احساس میکنم خدا جوابمو نمیده

احساست درست نیس 🥲

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
استغفرالله اصلا اینجور نیستگاهی انسان انقدر درد رو دلش هست که دوست داره ببینه این مشکلات کی و چطور ح ...

عزیزم این که حس ششم نیس این همدردی هست 

چون دیگه نمیدونیم باید از کی کمک بخواهیم واسه چیزهایی که بهشون نرسیدیم ....یه جور دلخوشی الکی ...خیل ...

خب چون حس ششم که اصلا اینجور نیست که یکی همیشه حس ششمی باشه 

2810