2777
2789
یعنی واقعا تست رو ب بربری ترجیح میدین؟ جالبه

وای منم دلم واسه یه بربری داغ لک زده خیلی وقته رژیمم نخوردم 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

هم خداهم خرما؟؟؟؟!!!!!!

دخترمنم عاشق مان تسته اماوالاگرونه نمیارین

هرازگاهی فقط

شماهم پولشوداری بخر وراضی باش غرنزن

نداری نون معمولی بخرخواهرجون

حالاهفته ای یکباربخر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مثل شما،فقط بجای تافتون بزار سنگگ😂

نه سنگک دوست ندارم سرد که بشه خیلس بدمزه اس

عشق فقط بربری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اگه هزینش زیاده باید سلیقتو عوض کنی یا گشنگی بکشی.چه راه حل دیگه ای میتونه داشته باشه این سوال؟اندازه جیبتون لقمه بردارید. تازه از نظر مواد غذایی هم این نونا کیفیت لازم رو نداره.

2805
یعنی واقعا تست رو ب بربری ترجیح میدین؟ جالبه

خیلی عجیبه 

ما تست میگیریم مثلا برای اسنکی یا پیتزای مینی چیزی یا تغذیه خواهرم اصلا استفاده روزانه ازش نداریم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
دیگه چه میشه کردما نون بربری و تافتون بیشتر میخوریم یا نون محلی پول میدیم واسمون درست میکنن تو روستا ...

اع این نون محلی ها خیلی خوبن ، مادربزرگ همسرم تو شهرستان خودش گندم میخره آرد میکنه میده اونجا فامیلاشون درست میکنن ،هربار اومدنی چند بسته برامون میاره ..عطری داره...من همونجوری خشکش رو دوست دارم ولی شوهرم اینا آب میزنن بهش

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نه سنگک دوست ندارم سرد که بشه خیلس بدمزه اسعشق فقط بربری

من و بچه‌هامم بربری بیشتر دوست داریم،همسرم سنگک.دیگه وقتی میخره،میزارم فریزر،موقع مصرف داغ میکنم.

از بربری خوشمزه‌تر،نان روغنی شاهروده.حیف که دورم از اونجا😅

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
اع این نون محلی ها خیلی خوبن ، مادربزرگ همسرم تو شهرستان خودش گندم میخره آرد میکنه میده اونجا فامیلا ...

منم خشک دوست دارم 😍😍😍

من و بچه‌هامم بربری بیشتر دوست داریم،همسرم سنگک.دیگه وقتی میخره،میزارم فریزر،موقع مصرف داغ میکنم.از ...

تا حالا نخوردم چجوریه عکسی چیزی ازش تداری

منم خشک دوست دارم 😍😍😍

کدوم شهر درست میکنید؟؟ ما بهش میگیم نون اصفهانی 😁

من عروس اصفهانیا شدم خوردم ازش خیلی خوبه برای مامانم اینا هم سفارش میدم اونا هم خوششون اومده

2810