2777
2789
تا حالا نخوردم چجوریه عکسی چیزی ازش تداری

نه عزیزم.ما هم تو سفر خریدیم.شما تصور کن یه چیزی شبیه بربریِ گرد.ولی خیلی تردتر و خوشمزه تره.خالیشم عالیه.

شاهرودی نداریم اینجا؟؟؟؟

بیا یه حاضری بزن😂🤣

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گشنه هم بمونم بربری نمیخورم همه جوش شیرین

اوکی

یعنی گشنه هم بمونید باز هم شیرینی و پیتزا و فست فود نمیخورید؟ 

براول

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

2805
کدوم شهر درست میکنید؟؟ ما بهش میگیم نون اصفهانی 😁من عروس اصفهانیا شدم خوردم ازش خیلی خوبه برای ماما ...

خودمونم جنوبیم دیدم مال شیرازی ها هم همینطوریه تقریبا تو همه شهرها دیدم کلا همه جا این نونی ک خودمون میگیم مرسومه  

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خیلی عجیبه ما تست میگیریم مثلا برای اسنکی یا پیتزای مینی چیزی یا تغذیه خواهرم اصلا استفاده روزانه از ...

یکی مث من ک هم معده م داغونه هم رژیمم مجبورم جایگزین کنم نون سفید خیلی مضره انقدم سختمه اصلا خوشمزه نی🥲

اوکییعنی گشنه هم بمونید باز هم شیرینی و پیتزا و فست فود نمیخورید؟ براول

نه چون من یکسال سالم خوری می کنم هیچ جور قند های مصنوعی نمیخورم فست فود اینجورچیزاهم بندرت اگه هوس کنم اونم کم .سیفی جات ترجیح میدم

یکی مث من ک هم معده م داغونه هم رژیمم مجبورم جایگزین کنم نون سفید خیلی مضره انقدم سختمه اصلا خوشمزه ...

عزیزم نون محلی نمیتونی بخوری؟ اخه سنگین نیست خمشزه  هم هست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
یکی مث من ک هم معده م داغونه هم رژیمم مجبورم جایگزین کنم نون سفید خیلی مضره انقدم سختمه اصلا خوشمزه ...

نون جو از ارگانیک فروشیا بگیر

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

نه عزیزم.ما هم تو سفر خریدیم.شما تصور کن یه چیزی شبیه بربریِ گرد.ولی خیلی تردتر و خوشمزه تره.خالیشم ...

وای دلم خواست

2810