2777
2789
عنوان

بعداز سقط

115 بازدید | 26 پست

سلام دوستان من ۱۴ ماه پیش سقط کردم تا ۱۰روز خونریزی داشتم بعدش رفتم سونو بقایا داشتم که بازم دکتر بهم زیرزبانی داد دوباره ۲۵ پریود شدم درحد لکه بینی فقط یادم نیست چقد طول کشید 

الان ۱۴منتظر بودم پریود بشم نشدم باز گفتم شاید ۲۵ام بشم بازم نشدم فقط چندروز پیش یکی دوتا ترشح قهوه ای داشتم 

الان باز برم سونو و دکتر یا منتظر بمونم پریود بشم؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره برو دکتر حتما ...شایدم مال قرصای ک میخوری بهم ریخته واینکه چرادوس نداری بچه بیاری مگه چن سالته!؟

احتمالا فردا برم دکتر 

اره قرصم زیاد خوردم 

۲۸سالمه یه نوزاد ۹ماهه دارم

برو دکتر شاید بخاطر قرصا هورمونات بهم ریخته بی بی چک هم بزن ضرر نداره ولی احتمال زیاد بخاطر قرصا هست و خب البته استرس هم مهمه

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

برو دکتر شاید بخاطر قرصا هورمونات بهم ریخته بی بی چک هم بزن ضرر نداره ولی احتمال زیاد بخاطر قرصا هست ...

گفتم بی بی چک به همراه قرص برنج میگیرم🫠تا مثبت بشه قرصو میندازم بالا بسلامتیه خودم🥲

انشاءالله که بخاطر هورموناست

گفتم بی بی چک به همراه قرص برنج میگیرم🫠تا مثبت بشه قرصو میندازم بالا بسلامتیه خودم🥲انشاءالله که بخ ...

دور از جونت قرص برنج که بهت نمیدن اگر پیدا کردی جونت بالا میاد تا تموم کنی رگهای بدنت از داخل منفجر میشه و ذره ذره تموم میکنی دور از جونت من دیدم تمام بدن طرف کبود و ورم میکنه و اصلا نمیشه نزدیکش شد چون حتی گازی هم که خارج میشه از بدن بخاطر قرصه سمی هست این حرفو نزن اصلا اسم قرص برنج نیار 

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

دور از جونت قرص برنج که بهت نمیدن اگر پیدا کردی جونت بالا میاد تا تموم کنی رگهای بدنت از داخل منفجر ...

بخدا نمیدونی چقد حالم بده ابجی خستم خیلی خسته 

یدونه دوقلویی دارم با یدونه کوچولو همسرمم مثل دوقلوهام جونمو در آورده واسه همین کاربریمو زدم مامی گلها‌ ۵ دوتا همسرمو حساب کردم دیگه کشش ندارم