2777
2789
عنوان

بعداز سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 26 پست
دور از جونت قرص برنج که بهت نمیدن اگر پیدا کردی جونت بالا میاد تا تموم کنی رگهای بدنت از داخل منفجر ...

شنیدم دردش خیلی زیاده از درون ذره ذره تخریب میکنه و باعث مرگ میشه خب من الانم دارم ذره ذره آب میشم از شستشو و تمیزکاری و شام و نهار 

البته اکثرا نظافت میکنم و خونه ام همیشه نامرتبه پسر کوچولوم خیلی اذیت میکنه باید بخوابونمش بعد به کارام برسم

بخدا نمیدونی چقد حالم بده ابجی خستم خیلی خسته یدونه دوقلویی دارم با یدونه کوچولو همسرمم مثل دوقلوهام ...

حق داری بخدا منم یه دونه بچه دارم با شوهرم میدو تا آخر شب انقدر عصبی هستم که حد و حساب نداره 

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داری بخدا منم یه دونه بچه دارم با شوهرم میدو تا آخر شب انقدر عصبی هستم که حد و حساب نداره

حالا ببین دوتای تو و ۵تای من چی میشه 

همسرم که همیشه غر میزنه میگه وا اینا بچن تا بزرگ بشن و یاد بگیرن بهم نریزن باید تو جمع کنی و حتی یدونه پوست تخمه ام توی خونه نیاید باشه

شنیدم دردش خیلی زیاده از درون ذره ذره تخریب میکنه و باعث مرگ میشه خب من الانم دارم ذره ذره آب میشم ا ...

اون درد رو با این مقایسه نکن بعدم بچه داری اونا چی میشن بعدم حامله نیستی از هورمونات هست که بهم ریخته

حالا ببین دوتای تو و ۵تای من چی میشه همسرم که همیشه غر میزنه میگه وا اینا بچن تا بزرگ بشن و یاد بگیر ...

حق داری خودم دو تا هستن عاجزم شوهرم مثل بچه ها بدتر دو شب پیش از بس لم میده پاشو دراز میکنه زده گلدون نازنینم نابود کرده بعدم طلبکار چی بگم که درد زیاده

اون درد رو با این مقایسه نکن بعدم بچه داری اونا چی میشن بعدم حامله نیستی از هورمونات هست که بهم ریخت ...

انشاءالله که از هورموناست 

ممنون عزیزم واسه وقتی که گذاشتی 😘