2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239104 بازدید | 499 پست

کارت خوب بود ولی خیلی خطرناک بود 

تازه اصلش هنوز مونده . جاریت میره با اون فیلم از دست شون شکایت میکنه   اون موقع است که بیشتر همه با تو درگیر میشن!!

وقتی کار به این خطرناکی میکنی حداقل پاک کن مدارک رو دیگه دختر جان  

میگه تو جاسوسی تو خائنیتو نون نمک خوردی‌تو به من خیانت کردیجاشو عوض کرد حلقه ش پرت کردواقعا اینقددد ...

بیشتر آدم های اینجا بهت گفتن باید در مقابل ظلمشون بی اعتنا می بودی و به زندگی خودت می چسبیدی ولی من میگم خوب کردی خودت دختر داری در مقابل ظلم نباید بی اعتنا بود...

به شوهرتم اینا رو بگو. بگو خودمون دختر داریم فکر کن روزی این بلا سر زندگی خودمون یا دخترمون بیاد پدر و مادرت باید بساط دختلتاشون را جمع کنن وگرنه برادرت همین زندگی دومش هم از دست میده و این وسط بچه داداشت نابود میشه. بگو قصدت این بوده که با هم آشتی کنن پدر و مادر شوهرتم به جای گردن کشی برن منت کشی که زندگی پسرشون دوباره نپاشه از هم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر ندارم واقعا فرستادم که تو گوشی خود جاریمم هستبعدم پدر و مادرش با اون یکی جاریمم در حد دشمن بد ه ...

چه خوب که هنوز ادمای خوب وجود دارن،آدم دل گرم میشه

و چقدر سپیده خوشبخته که انقد طرفش هستی و دوسش داری

منم قهرم خونه بابام،جاریم قبلا قهر کردم جز اینکه بیشتر پشت سرم حرف زد کاری ازش بر نیومد🙃با اینکه فامیل نزدیکم با جاریم،نسبت مون رو اینجا نمیخوام بگم ولی خیلی خیلی نزدیکه نسبت مون

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...

غلط کرده شوهرت فردا همین کار با تو کنند چی این چ وحشی‌گری ک شوهرت ازشون حمایت میکنه چون خانواده اش 

چقدر برار شوهرت بچه ننه هست اگه می‌خوایم یه کاری بکنیم اول ایشونو کمک کنین مستقل سن و انقد خاله زنک نباشه جاریت خودش بر میگرده 

ولی اسی جان خیلی بد نوشتی جونم درآمد تا خوندم فهمیدم چی به چیه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ما تو گوشیمون دوربین داریمدوربین تو کوچهگفت من حافظم پره فیلم اون شب برای خواعرم میفزستیگفتم باشهفرس ...

کوتاه نیا اگه بخوای پشت خانواده شوهرت باشی همین بلا سر خودتم‌میارن بذار جاریت ادبشون کنه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
دختر ندارم واقعا فرستادم که تو گوشی خود جاریمم هستبعدم پدر و مادرش با اون یکی جاریمم در حد دشمن بد ه ...

تواینجورمواقع همه دنباله یکین که کاسه کوزه هارو سره اون بشکنن توام آتوی بدی دادی دستشون 

من وعروس عموی شوهرم که دخترعمه شوهرمم هست وخانواده های شوهرامون خیلی بهم نزدیک بودیم ورفت وآمدو.....

یه بار این عروس خانوم بادعواوقهر رفت خونه پدرش چون بامن رابطه خوبی داشت هی میگفتن شمادرارتباطید وفلان تو بهش زنگ زدی درصورتیکه بعدا معلوم شد گوشیشو گذاشته خونه شوهرش ونبرده 

قبلاهم هرچیزی که نمیخواستن اون بفهمه ومیفهمید روهی میگفتن تو بهش گفتی بااینکه من نگفته بودم 

بااین توضیحات خواستم بگم تواین وسط چه طرفه جاریتو میگرفتی یانمیگرفتی بازم این رفتاراباتومیشد چون خانواده های شوهره سطح پایین بیشترازین شعورشون نمیرسه و وقتی دستشون به اون یکی عروس نمیرسه میان سراغ بعدی 

سعی کن ندید بگیرشون 

این نیز بگذرد

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
بخدا دوبار دیگه هم رفته قهر برش گردوندم ایندفعه واقعا کاذشون خیط‌بود تو در و همسایه آبرو نذاشتنالان ...

به شوهرت بگو اون زن دشمن نیست مادر برادرزادته و من هم چون ماد هستم دلم میسوزه برای بچشون و طرف حق رو گرفتم تا خانوادت دست از این کارشون بردارند و سپیده بدبخت برگرده سر زندگیش 

آفرین که محکم وایستادی و گفتی روابطت به کسی مربوط نمیشه، منم به همسرم بارها گفتم که شاید شروع روابط من با جاریام یا خواهر و برادراش به خاطر وصلت با خانواده شون بوده ولی ادامه ارتباطم با اونها فقط به خودم مربوطه، ادم عاقل و بالغم و نیاز ندارم کسی برام تعین تکلیف کنه

بخدا دوبار دیگه هم رفته قهر برش گردوندم ایندفعه واقعا کاذشون خیط‌بود تو در و همسایه آبرو نذاشتنالان ...

هیچی نگو،،،هرچیم گف خودتو بزن به اون راه جوابشو نده وگرنه زندگی شمام شکرآب میشه

گفتم آخه چرا خودتو قاطی میکنی حق‌نداری‌ جلو دخترم بهم بگی خائن و این حرفانهایت برو به مادرت بگو محیا ...

کارت خیلی ریسک بود. نگو دلم سوخت و... مثلا بگو یکم فکرکردم دیدم تو راست میگی من کارم اشتباه بود ساده بازی در آوردم فرستادم و... وگرنه تو رو هم مثل جاریت خدایی نکرده میفرستن رو هوا