2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239109 بازدید | 499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هی میگم داداشتو آروم کن برگرده بره ناز‌ زنشو بکشه سپیده دوسش داره بخدا الکی وگرنه سپیده ازش‌ متنف ...

دقیقا حرفای دل منو زدی به شوهرت بگو مگه میدون جنگه پاشو خجالت بکش مرد تو برادرشی باید عاقلانه آتیش این دعوارو خاموش کنی داداشت رو قانع کنی دست از این رفتارا برداره با زنش آشتی کنه بگو دوست داری برادرزادت بچه طلاق بشه گناه بچه چیه مسلما مشکل از برادرشوهرت هست با اون تجربه ناموفق قبلی راهشو داره اشتباه میره باید بره پیش مشاوره علاوه بر بچه ننه بودن با مادر پدرش هم تو یه ساختمونن حداقل حدو مرز زندگیشو مشخص کنه پیش پدرو مادرش 

منم یه بار یا کاری تو همسن مایه ها برا جاریم انجام دادمو بقیه فهمیده بودن هیچکس نگفت من کار خیر کردم ...

صد در صد کار درستی کردی.

اصلا به خاطر علاقه‌مون به طرف یا اینکه بعدا اون آدم پشت ما هست یا نه، نباید اون کار رو بکنیم. فقط چون کار درستیه باید اون کار درست رو انجام داد. آفرین به شما. واقعا سخته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بدم میاد از این پدر مادرای سلطه گر خودم گیر یکی از همین خانواده ها افتادم سه سال اول زندگی مشترکمو به کامم زهر کردن تو سر سوزن ترین مسئله هم دخالت میکردن البته پشت سرم به شوهرم زود مخابره میکردن 

کاش میشداینجا ووییس فرستاد اینقدر حرف داشتم که بزنم..بگو ماسه تاجاریم هرستامون بدیم فقط ننه وبابای ت ...

چرا مادرشوهرا میترسن که جاریا با هم خوب باشن ??? 

اخه منم با جاریام مشکلی نداشتم همش با احترام برخورد میکردم یهو دیدم همشون با من بد شدن اینم بگم مادرشوهرم از اول با من بد بود و منو نمیخاست 

با اجازه استارتر ،

کمک به جلوگیری از ت ج ا و ز به کودکان.

کودکان بین 7 تا 13 سال آسیب پذیرترین افراد در برابر سوء استفاده جنسی در دوران کودکی هستند.

مراقب این نشانه ها در کودک باشید

•  پرهیز از تماس فیزیکی
  •  تلاش برای فرار
  •  خونریزی یا کبودی اندام تناسلی
  •  خون روی لباس زیر (یا لباس زیر پاره شده)
  •  تغییر در وضعیت بهداشت فردی کودک (مانند استحمام مکرر یا عدم استحمام)
  •  مشکل در راه رفتن یا نشستن
  •  عفونت های قارچی مکرر
  •  درد یا سوزش در ناحیه تناسلی
  •  علائم افسردگی
  •  علائم اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)
  •  فوبیا یا ترس های ناگهانی
  •  مشکل ناگهانی در مدرسه

یخورده بی سیاستی کردی ولی نترس چون به ضعیفتر کمک کردی 

به شوهرت به صورت قربون صدقه حرف های کاربرها رو بگو وبگو نادونی کردم تو ببخش وحرف رو کش نده .بگو من بچه کوچک دارم اگه از نظر روحی اسیب ببینم روی بچه هامم اثر میذاره زندگیمون خراب میشه

ب نظر من ک کار خوبی کردی فیلم رو فرستادی و خوب شد ک اوناهم فهمیدن تو فرستادی تا حساب کار بیاد دستشون بغهمن ازت بترسن همه میگن چرا خانواده شوهرتو دشمن کردی با خودت ولی خانواده شوهر دشمن ادم هستن چ بخایید چ نخایید