2777
2789
عنوان

پدرشوهرم افتاد به جون جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 239100 بازدید | 499 پست
بگو سپیده بیچاره که هیچ کدوم ازکارای منونکرده بود خواهرشو گذاشتید لای درماشین واز بغلش بچه کشیدید؟؟؟ ...

برادرشوهرم که به جاریم فحش ااد 

خواهر خانومش فقط‌گفت حاصل تربیت شماس

که پدرشوهرم وحشی تر شد

گفت من حرفی‌نشنیدم دروغ میگید

آخه ذره ای پشیمون نیستم فیلم فرستادم 

حقشون بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب به نظر میرسه تو از خانواده شوهرت بدت میاد و خواستی با این کار حالشون رو بگیری و تو هم وارد این جنگ شدی بهتر بود خودت رو دخالت نمیدادی و برای فیلم جاریت رو میپیچوندی چون واقعا دخالت تو برای جاریت سودی نداشت و اما برای تو یه زیان خالص جبران ناپذیر هست. شاید جاریت برگرده و به حساب اینکه دعوا بوده و تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن از هم بگذرن اما هیچکس رفتار تو رو فراموش نمیکنه و حساب موذی بودنت میذارن و همیشه تلاش میکن یه جا حساب تلافیش کنن.

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
خوب به نظر میرسه تو از خانواده شوهرت بدت میاد و خواستی با این کار حالشون رو بگیری و تو هم وارد این ج ...

نظر شوهرمم همینه

چجوری‌ ماست مالیش کنم؟

به شوهرت بگو سپیده گفت فکر کن دختر خودت اگه جای من بود انتظار داشتی جاریش کمکش کنه؟؟ منم وجدانم قبول ...

گفتم کمک نکردم 

گفت بفرست به مامانم نشون بدیم فرستادم همین

بعدشم نوشتمپاک کن که دردسر نشه برام که فهمیدی

همین

پاک کردم تو آودیت حدید ایفون پاک شده ها یه جایی ذخیره میشه لعنتی

اشتباه کردی دخالت کردی خیلی

جاریت که نهایتش آشتی میکنه این تویی که ادم بده شدی و اینکه الکی الکی دل شوهرتو شکستی 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
پاک کردم تو آودیت حدید ایفون پاک شده ها یه جایی ذخیره میشه لعنتی

نباید گردن میگرفتی

میگفتی واسه خواهرم فرستادم دعوارو ببینه

دیگه شده 

بگو دلم برا بچه میسوزه هم پدر میخاد هم مادر 

بگو داداشت زن نگه دار نیس نزار اینم‌ جدا شه بچه بی مادر شه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
الان بگو بچه باکیه؟ یار کی حساب میشه؟😄 بگو آخه بی وجدان بچه خودتو هم گردن نمیگیرن بعد گوز رو هم خبر ...

بچه با جاریمه

هفته ای یکروز برادرشوهرم میارتش خونه باباش دو سه ساعت 

اونم جیغ میکشه میگه مامااااان

گفتم کمک نکردم گفت بفرست به مامانم نشون بدیم فرستادم همینبعدشم نوشتمپاک کن که دردسر نشه برام که فهمی ...

الان واقعا فکر کردی جاریت پاکش میکنه ؟!

اتفاقا با همین کلیپ میره شکایت میکنه تا دیه خواهرشو بگیره 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نباید گردن میگرفتیمیگفتی واسه خواهرم فرستادم دعوارو ببینهدیگه شده بگو دلم برا بچه میسوزه هم پدر میخا ...

برای خواهرزنش فرستادم