بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما هم بالغ بر ۱۵۰ تا ۲۰۰ درآمدمون هست اما وضعمون متوسط هست از پس هرخرج و هزینه ایی برمیایم. رفاه هم داریم اما وضعمون آنچنانی نبست مثلا خونه عالی و ماشین عالی …..
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره ولی اگه همه چی تکمیل باشه خونه وماشین وهمش خرج وخردو خوراک تفریح ولباس بشه خوبه خدا بهتون برکت ب ...
خونه وماشین و مغازه داریم اما خیلییییییی خرجمون بالاس مثلا همسرم ۷۰ تومان اجاره مغازه میده ۸۰ تومان حقوق شاگرداش ۵و۶ توما شایدم بیشتر پول برق و آب مغازه حالا دیگه خرج خونه و خودمون خوراک و پوشاک این چیزا بماند
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرا مغازه دارین اجاره پس چیه خوب عزیزم من فکردم درامد خالصتون اینقده
۳ تا مغازه داریم یکی مال خودمون دوتا هم اجاره ایی هست نه دیگه شغل آزاد همش سود نبست مثلا ما شاید ۱ میلیارد درماه بفروشیم اما فوقش ۲۰۰ تومانش سود باشه تازه از این سود کلی خرج باید بکنیم